ПЛ БиХ - Слобода: Нападачки на Радник!

Тренер Слободе Владо Јагодић најавио је нападачку и ефикасну игру Тузлака у суботњој утакмици против Радника из Бијељине у оквиру другог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Фудбал 29.07.2017 | 08:45
ПЛ БиХ - Слобода: Нападачки на Радник!
Бањалучки стручњак са тузланске клупе Владо Јагодић очекује од свог тима да нападне Семберце и да на концу освоје прве бодове у новој сезони с обзиром да су у првом колу поражени од Широког Бријега.

"Очекујем ефикасност у суботу, јер ми смо екипа која то сигурно може пружити, како год да се поставимо, а већ сам рекао да не одступам од начина како ћемо играти ове сезоне,а то је нападачки", рекао је Јагодић, који нема кадровских проблема.

"Имам једну слатку бригу и могу да промијеним дио тима који није задовољио у Широком Бријегу, а немам ни много времена да чекам. Ми сада имамо такав ростер играча, да онај ко је у форми и ко пружа оно што се тражи тај ће играти. Могу најавити неке промјене, а све у циљу да направимо позитиван резултат у сусрету против Радника који традицонално доноси одређену неизвјесност".

Јагодић је додао и да Слобода нема право да не преузме улогу фаворита.

"Дакле, опрез против Бијељинаца, али немам право да не преузмемо улогу фаворита, поготово јер је отварање на 'Тушњу', што је један посебан печат за екипу која сутра мора учинити све да своје навијаче кући врати задовољне", подвукао је тренер Тузлака.

Повратник у црвено-црни тим Сулејман Крпић нада се такође освајању три бода против Радника.

"Нама је битно да освојимо три бода против једне чврсте екипе, а Радник је у протеклим годинама показао да је чврста екипа. Увијек имамо с њима неки проблем, али надам се да их сутра неће бити и да ће три бода остати на 'Тушњу'", рекао је Крпић.

Сусрет између Слободе и Радника игра се у суботу на "Тушњу" с почетком у 19.30 часова.

Главни судија утакмице биће Горан Параџик из Љубушког, а помагаће му Бојан Максимовић из Модриче и Мирза Демир из Какња.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ - 2. КОЛО:

У суботу:

Младост - Жељезничар (17:30, суди: Илија Живковић - Орашје)
Витез - Крупа (17:30, Милош Гиговић - Градишка)
Слобода - Радник (19:30, Горан Параџик - Љубушки)
Зрињски - Широки Бријег (20:00, Томислав Чуић - Томиславград)

У недјељу:

ГОШК - Борац (17:30, Ирфан Пељто - Сарајево)
Челик - Сарајево (19:30, Зоран Грбић - Приједор)

ТАБЕЛА: Широки Бријег 3, Борац 3, Жељезничар 3, Зрињски 3, Младост 3, Радник 1, Крупа 1, Сарајево 0, Витез 0, Челик 0, ГОШК 0, Слобода 0.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар