Маринко тукао Наду Топчагић

Један од скандала на српској естради о ком се јако мало зна јесте жесток сукоб који су својевремено имали Нада Топчагић и Маринко Роквић.

Србија 28.07.2017 | 15:21
Маринко тукао Наду Топчагић
Реч је о физичком сукобу, када је Маринко у комбију тукао српску певачицу...

''Јесмо се потукли, почупао ме је за косу. Ја сам њега ударила у цеваницу. То се све у комбију дешавало. А шта се дешавало? Народ је био около и тражио је слике, ја сам била једина женско. Био је ту Бора Дрљача на турнеји, Маринко и ја. Били смо негде по Лици и по Хрватској, сви смо ишли једним комбијем. И народ је почео да тражи слике, а жури се на други концерт, каснимо. Ијао, кад су сви опколили комби! Ја свима дајем слике и одједанпут каже Маринко: "Слушај ти, козо једна! Шта делиш те слике?! Стално каснимо због тебе!", а ја му казем: "Ћути, бре, ти си љубоморан на мој успех! Што теби не траже?!" Ето тако је дошло до тога'', рекла је Нада за "Телеграф".

На питање да ли су изгладили однос после инцидента, Нада је без длаке на језику рекла да Роквић данас не разговара са њом:

''Сад је најжешће, сад не причамо, сад је крај. Не знам стварно зашто се Маринко наљутио на мене, нећу да улазим у то. Послала сам му поруку, чула сам његову нову песму и само сам му послала "Олична ти је песма!". И нема одговора. Опасно је љут на мене, опасно'', открила је Топчагићева.

Маринко је 28. јануара 2017. године у гаражи једног тржног центра имао физички обрачун са момком Иваном Агбабом, због паркинг места. Том приликом насрнуо је и на Иванову девојку.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Па добро

28.07.2017 14:13

Није је ударио ногом

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЛЕМ СЕ

28.07.2017 15:14

Ту србојепку треба вазда добро оклагијом помиловати. Браво Маринко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговина

28.07.2017 15:57

СРБИЈАНСКА ПЈЕВАЉКА !