Marinko tukao Nadu Topčagić

Jedan od skandala na srpskoj estradi o kom se jako malo zna jeste žestok sukob koji su svojevremeno imali Nada Topčagić i Marinko Rokvić.

Srbija 28.07.2017 | 15:21
Marinko tukao Nadu Topčagić
Reč je o fizičkom sukobu, kada je Marinko u kombiju tukao srpsku pevačicu...

''Jesmo se potukli, počupao me je za kosu. Ja sam njega udarila u cevanicu. To se sve u kombiju dešavalo. A šta se dešavalo? Narod je bio okolo i tražio je slike, ja sam bila jedina žensko. Bio je tu Bora Drljača na turneji, Marinko i ja. Bili smo negde po Lici i po Hrvatskoj, svi smo išli jednim kombijem. I narod je počeo da traži slike, a žuri se na drugi koncert, kasnimo. Ijao, kad su svi opkolili kombi! Ja svima dajem slike i odjedanput kaže Marinko: "Slušaj ti, kozo jedna! Šta deliš te slike?! Stalno kasnimo zbog tebe!", a ja mu kazem: "Ćuti, bre, ti si ljubomoran na moj uspeh! Što tebi ne traže?!" Eto tako je došlo do toga'', rekla je Nada za "Telegraf".

Na pitanje da li su izgladili odnos posle incidenta, Nada je bez dlake na jeziku rekla da Rokvić danas ne razgovara sa njom:

''Sad je najžešće, sad ne pričamo, sad je kraj. Ne znam stvarno zašto se Marinko naljutio na mene, neću da ulazim u to. Poslala sam mu poruku, čula sam njegovu novu pesmu i samo sam mu poslala "Olična ti je pesma!". I nema odgovora. Opasno je ljut na mene, opasno'', otkrila je Topčagićeva.

Marinko je 28. januara 2017. godine u garaži jednog tržnog centra imao fizički obračun sa momkom Ivanom Agbabom, zbog parking mesta. Tom prilikom nasrnuo je i na Ivanovu devojku.

Izvor: Alo

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pa dobro

28.07.2017 14:13

Nije je udario nogom

ODGOVORITE
Name

SALEM SE

28.07.2017 15:14

Tu srbojepku treba vazda dobro oklagijom pomilovati. Bravo Marinko.

ODGOVORITE
Name

Hercegovina

28.07.2017 15:57

SRBIJANSKA PJEVALJKA !