СЛС, 2. коло: Уморни "вјечити" на испиту!

Колико су се фудбалери Партизана и Црвене звезде истрошили у уторак и четвртак сазнаћемо овог викенда када нас чека 2. коло Суперлиге. Новајлије у каравану имаће прилику да се покажу уживо.

Фудбал 28.07.2017 | 18:45
СЛС, 2. коло: Уморни "вјечити" на испиту!
У суботу од 17 часова на првом програму Телевизије "Арена спорт" биће директно преношен меч 2. кола Суперлиге између тимова који су прошле сезоне изборили промоцију из Прве лиге Србије.

Љубитељи фудбала у Србији, и шире, имаће прилику да на делу гледају уживо фудбалере Мачве и Земуна, чији ће дуел у Шапцу отворити другу рунду маратонског шампионата наше земље.

Домаћини ће покушати да се искупе за дебакл на отварању првенства, гости да потврде да 1:1 у Лучанима није била случајност и да су кадри да се са два уводна гостовања врате непоражени у Горњу варош.

Два сата касније сазнаћемо у којој мери су се фудбалери Партизана, психички и физички, испразнили у уторак увече у поразу од Олимпијакоса 1:3 у првој утакмици 3. кола квалификација за Лигу шампиона.

За очекивати је да тренер шампиона, Мирослав Ђукић, заротира поставу чувајући носиоце игре за реванш у Пиреју, у којем црно-бели немају много изгледа за пролаз даље, али у којем ће свакако покушати да поправе утисак и пробају да испровоцирају чудо.

Партизан је одбрану титуле отворио победом од 6:1 над Мачвом, а сада га очекује дуел са Јавором, с којим није увек лако излазио на крај претходних година.

Ивањичани на популарни "ЈНА" долазе са три бода освојених минималцем пре седам дана у дербију Западне Србије са Борцем из Чачка.

И тај меч биће преношен уживо на "Арени спорт 1", баш као и једини дуел који ће бити одигран у недељу и у којем ће тренер црвено-белих, Владан Милојевић, имати сличне проблеме као и колега из Хумске, Ђукић.

Црвена звезда је у четвртак увече "преорала" терен Стадиона "Рајко Митић" и забележила важну победу над Спартом из Прага од 2:0, после које тешко да је остало много атома снаге у момцима који су играли од старта меча.

Посао за Милојевића биће компликованији утолико што ће црвено-бели имати непуна три дана да се одморе и припреме за непријатно гостовање на Бањици, где играју увек мотивисани фубалери Рада бодрени највернијим навијачима.

Рад је у првом колу одиграо нерешено 2:2 против Напретка у Крушевцу, док је Звезда на свом терену победила нишки Раднички 3:0.

Ово коло требало је да почне вечерас, у петак, утакмицом између Радничког и Младости на "Чаиру", уз директан пренос на телевизији, али је тај дуел померен за 23. август јер је у међувремену оштећен струјни кабл испод нишког стадиона па је процењено да би то могло да угрози безбедност навијача на трибинама.

Парови 2. кола:

субота

Мачва - Земун (17.00, Арена спорт 1)
/Николић/

Бачка - Вождовац (18.00)
/Пипер/

Партизан - Јавор (19.00, Арена спорт 1)
/Илић/

Борац - Спартак (20.00)
/Обрадовић/

Чукарички - Напредак (20.00)
/Мажић/

Радник - Војводина (20.00)
/Лукић/

недеља

Рад - Црвена звезда (19.00, Арена спорт 1)
/Анђеловски/

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар