SLS, 2. kolo: Umorni "vječiti" na ispitu!

Koliko su se fudbaleri Partizana i Crvene zvezde istrošili u utorak i četvrtak saznaćemo ovog vikenda kada nas čeka 2. kolo Superlige. Novajlije u karavanu imaće priliku da se pokažu uživo.

Fudbal 28.07.2017 | 18:45
SLS, 2. kolo: Umorni "vječiti" na ispitu!
U subotu od 17 časova na prvom programu Televizije "Arena sport" biće direktno prenošen meč 2. kola Superlige između timova koji su prošle sezone izborili promociju iz Prve lige Srbije.

Ljubitelji fudbala u Srbiji, i šire, imaće priliku da na delu gledaju uživo fudbalere Mačve i Zemuna, čiji će duel u Šapcu otvoriti drugu rundu maratonskog šampionata naše zemlje.

Domaćini će pokušati da se iskupe za debakl na otvaranju prvenstva, gosti da potvrde da 1:1 u Lučanima nije bila slučajnost i da su kadri da se sa dva uvodna gostovanja vrate neporaženi u Gornju varoš.

Dva sata kasnije saznaćemo u kojoj meri su se fudbaleri Partizana, psihički i fizički, ispraznili u utorak uveče u porazu od Olimpijakosa 1:3 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Za očekivati je da trener šampiona, Miroslav Đukić, zarotira postavu čuvajući nosioce igre za revanš u Pireju, u kojem crno-beli nemaju mnogo izgleda za prolaz dalje, ali u kojem će svakako pokušati da poprave utisak i probaju da isprovociraju čudo.

Partizan je odbranu titule otvorio pobedom od 6:1 nad Mačvom, a sada ga očekuje duel sa Javorom, s kojim nije uvek lako izlazio na kraj prethodnih godina.

Ivanjičani na popularni "JNA" dolaze sa tri boda osvojenih minimalcem pre sedam dana u derbiju Zapadne Srbije sa Borcem iz Čačka.

I taj meč biće prenošen uživo na "Areni sport 1", baš kao i jedini duel koji će biti odigran u nedelju i u kojem će trener crveno-belih, Vladan Milojević, imati slične probleme kao i kolega iz Humske, Đukić.

Crvena zvezda je u četvrtak uveče "preorala" teren Stadiona "Rajko Mitić" i zabeležila važnu pobedu nad Spartom iz Praga od 2:0, posle koje teško da je ostalo mnogo atoma snage u momcima koji su igrali od starta meča.

Posao za Milojevića biće komplikovaniji utoliko što će crveno-beli imati nepuna tri dana da se odmore i pripreme za neprijatno gostovanje na Banjici, gde igraju uvek motivisani fubaleri Rada bodreni najvernijim navijačima.

Rad je u prvom kolu odigrao nerešeno 2:2 protiv Napretka u Kruševcu, dok je Zvezda na svom terenu pobedila niški Radnički 3:0.

Ovo kolo trebalo je da počne večeras, u petak, utakmicom između Radničkog i Mladosti na "Čairu", uz direktan prenos na televiziji, ali je taj duel pomeren za 23. avgust jer je u međuvremenu oštećen strujni kabl ispod niškog stadiona pa je procenjeno da bi to moglo da ugrozi bezbednost navijača na tribinama.

Parovi 2. kola:

subota

Mačva - Zemun (17.00, Arena sport 1)
/Nikolić/

Bačka - Voždovac (18.00)
/Piper/

Partizan - Javor (19.00, Arena sport 1)
/Ilić/

Borac - Spartak (20.00)
/Obradović/

Čukarički - Napredak (20.00)
/Mažić/

Radnik - Vojvodina (20.00)
/Lukić/

nedelja

Rad - Crvena zvezda (19.00, Arena sport 1)
/Anđelovski/

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar