Јоветић сад иде у Лацио?!

Црногорац је изричита жеља тренера Симонеа Инзагија!

Фудбал 30.07.2017 | 13:00
Јоветић сад иде у Лацио?!
Лацио тражи замену за одлазећег нападача Кеиту Балдеа Дијаоа, а једна од опција је и Црногорац Стеван Јоветић. За сада, ова идеја је тек у разматрању, али Газета дело Спорт јавља да је сјајни офанзивац Интера велика жеља тренера Симонеа Инзагија.

Лацијали траже појачање у самом врху напада, некога ко би уз сјајног Ћира Имобилеа био убитачан у завршној трећини противника. Управо би Јоветић могао да буде та идеална опција за ту позицију, а како се римски клуб налази у преговорима са Интером око продаје Кеите, могао би да искористи то и добије Црногорца врло лако, на уштрб обештећења.

Подсетимо, Лацио за Кеиту тражи 25.000.000 евра, што је отприлике упола мање од онога што Интер тражи за Јоветића. Црногорац је минулог пролећа сјајно наступао на позајмици у Севиљи, али шпански клуб није искористио опцију до 1. јула да га откупи за 13.000.000.

Некадашњи фудбалер Партизана вратио се током лета у Милано, а недавно је и на пријатељском мечу са Лионом постигао победоносни гол за Нероазуре. Ипак, чини се да за њега неће бити места код новог тренера Лућана Спалетија, па је опција преласка у Лацио отворена.

Према неким информацијама из Италије, најреалније је да се Кеита Балде пресели у Интер, а да у супротном смеру у пакету стигну Стеван Јоветић и 10.000.000 евра. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар