Jovetić sad ide u Lacio?!

Crnogorac je izričita želja trenera Simonea Inzagija!

Fudbal 30.07.2017 | 13:00
Jovetić sad ide u Lacio?!
Lacio traži zamenu za odlazećeg napadača Keitu Baldea Dijaoa, a jedna od opcija je i Crnogorac Stevan Jovetić. Za sada, ova ideja je tek u razmatranju, ali Gazeta delo Sport javlja da je sjajni ofanzivac Intera velika želja trenera Simonea Inzagija.

Lacijali traže pojačanje u samom vrhu napada, nekoga ko bi uz sjajnog Ćira Imobilea bio ubitačan u završnoj trećini protivnika. Upravo bi Jovetić mogao da bude ta idealna opcija za tu poziciju, a kako se rimski klub nalazi u pregovorima sa Interom oko prodaje Keite, mogao bi da iskoristi to i dobije Crnogorca vrlo lako, na uštrb obeštećenja.

Podsetimo, Lacio za Keitu traži 25.000.000 evra, što je otprilike upola manje od onoga što Inter traži za Jovetića. Crnogorac je minulog proleća sjajno nastupao na pozajmici u Sevilji, ali španski klub nije iskoristio opciju do 1. jula da ga otkupi za 13.000.000.

Nekadašnji fudbaler Partizana vratio se tokom leta u Milano, a nedavno je i na prijateljskom meču sa Lionom postigao pobedonosni gol za Neroazure. Ipak, čini se da za njega neće biti mesta kod novog trenera Lućana Spaletija, pa je opcija prelaska u Lacio otvorena.

Prema nekim informacijama iz Italije, najrealnije je da se Keita Balde preseli u Inter, a da u suprotnom smeru u paketu stignu Stevan Jovetić i 10.000.000 evra. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar