Бушар остаје при своме: Шарапова је варалица!

Лепа Канађанка наставила да шаље отровне стрелице ка лепој Рускињи која је (за сада) игнорише.

Тенис 30.07.2017 | 17:30
Бушар остаје при своме: Шарапова је варалица!
Сукоб две најлепше тенисерке из врха WТА тура, Евжени Џени Бушар и Марије Шарапове је настављен након неколико седмица бонаце. Као и пре неког времена, тако је и овај пут отровну стрелицу упутила Канађанка која је поново стала иза изјаве да је "Шарапова варалица и да због допинга не би смела више да се такмичи на WТА туру".

"Да нисам тако одговорила, била бих неискрена пре свега према себи. Добила сам и пуно подршке због моје изјаве, и то не само од навијача, него и од колега и колегиница. Схватила сам да се много људи плаши да каже шта мисли, али ја нисам таква.", рекла је Бушарова на конференцији за штампу у Торонту где се од 7. августа одржава престижни Роџерс куп.

Бушар и Шарапова су у међувремену одиграле један меч, и то у Мадриду када је након велике брорбе и пуно емоција славила Канађанка.

"Изашла сам на терен мотивисана величином меча. Био је веома напет сусрет, најнапетији који сам икада одиграла! Много сам хтела ту победу посебно мотивисана против Шарапове",присетила се тренутно 69. играчица на светској лествици.

На крају, једно питање се многима, па и нама мота по глави - да ли је ово маркетиншки трик? Јер сукоб две вероватно најлепше врхунске тенисерке света је као дар са неба за WТА који по популарности далеко каска за АТП колегама. Истина, праве љубитеље спорта, а нарочито белог спорта ово ће занимати "к'о лањски снег", али су зато жуте стране добиле своју порцију сапунице која може да се развије у отворену нетрпељивост. Што је за сада немогуће, пошто целу ситуацију игнорише Шарапова која је лаконски изјавила да "игнорише негативце".

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар