Bušar ostaje pri svome: Šarapova je varalica!

Lepa Kanađanka nastavila da šalje otrovne strelice ka lepoj Ruskinji koja je (za sada) ignoriše.

Tenis 30.07.2017 | 17:30
Bušar ostaje pri svome: Šarapova je varalica!
Sukob dve najlepše teniserke iz vrha WTA tura, Evženi Dženi Bušar i Marije Šarapove je nastavljen nakon nekoliko sedmica bonace. Kao i pre nekog vremena, tako je i ovaj put otrovnu strelicu uputila Kanađanka koja je ponovo stala iza izjave da je "Šarapova varalica i da zbog dopinga ne bi smela više da se takmiči na WTA turu".

"Da nisam tako odgovorila, bila bih neiskrena pre svega prema sebi. Dobila sam i puno podrške zbog moje izjave, i to ne samo od navijača, nego i od kolega i koleginica. Shvatila sam da se mnogo ljudi plaši da kaže šta misli, ali ja nisam takva.", rekla je Bušarova na konferenciji za štampu u Torontu gde se od 7. avgusta održava prestižni Rodžers kup.

Bušar i Šarapova su u međuvremenu odigrale jedan meč, i to u Madridu kada je nakon velike brorbe i puno emocija slavila Kanađanka.

"Izašla sam na teren motivisana veličinom meča. Bio je veoma napet susret, najnapetiji koji sam ikada odigrala! Mnogo sam htela tu pobedu posebno motivisana protiv Šarapove",prisetila se trenutno 69. igračica na svetskoj lestvici.

Na kraju, jedno pitanje se mnogima, pa i nama mota po glavi - da li je ovo marketinški trik? Jer sukob dve verovatno najlepše vrhunske teniserke sveta je kao dar sa neba za WTA koji po popularnosti daleko kaska za ATP kolegama. Istina, prave ljubitelje sporta, a naročito belog sporta ovo će zanimati "k'o lanjski sneg", ali su zato žute strane dobile svoju porciju sapunice koja može da se razvije u otvorenu netrpeljivost. Što je za sada nemoguće, pošto celu situaciju ignoriše Šarapova koja je lakonski izjavila da "ignoriše negativce".

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar