Верона пресјекла: Касано, аддио!

Са "Бентегодија" званично потврђено да је клуб раскинуо сарадњу са Антониом Касаном.

Фудбал 30.07.2017 | 10:00
Верона пресјекла: Касано, аддио!
Када је Антонио Касано 10. јула потписао уговор са Вероном, чинило се да ће повратник у Серију А добити искусног играча у нападачкој линији.

Ипак, само осам дана након што је договорена сарадња, Касано је најавио да иде у пензију!

Већ тада могло се наслутити да ту нешто смрди. Иако је његова супруга тврдила да Антонио неће играти за неки други клуб, ствари су додатно закомпликоване када је италијански ветеран објавио да не завршава каријеру, али и да неће остати у Верони.

Коначно је данас разријешена мистерија и клуб из града Ромеа и Јулије на свом званичном сајту објавио је да је клуб раскинуо уговор са Касаном.

"Хелас Верона званично потврђује да је споразумно прекинута сарадња са Антониом Касаном", кратко је саопштено са "Бентегодија".

Некада сјајни голгетер, који је прије 15 дана напунио 35 година, од 2015. одиграо је само један такмичарски меч, и то у дресу Сампдорије.

Бивши репрезентативац Италије (39 утакмица, 19 голова) прославио се наступајући за Рому, док је поприлично дубок траг оставио у родном Барију, те касније у Сампдорији и Парми. Између осталог, носио је дрес Реал Мадрида, Милана и Интера.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар