Verona presjekla: Kasano, addio!

Sa "Bentegodija" zvanično potvrđeno da je klub raskinuo saradnju sa Antoniom Kasanom.

Fudbal 30.07.2017 | 10:00
Verona presjekla: Kasano, addio!
Kada je Antonio Kasano 10. jula potpisao ugovor sa Veronom, činilo se da će povratnik u Seriju A dobiti iskusnog igrača u napadačkoj liniji.

Ipak, samo osam dana nakon što je dogovorena saradnja, Kasano je najavio da ide u penziju!

Već tada moglo se naslutiti da tu nešto smrdi. Iako je njegova supruga tvrdila da Antonio neće igrati za neki drugi klub, stvari su dodatno zakomplikovane kada je italijanski veteran objavio da ne završava karijeru, ali i da neće ostati u Veroni.

Konačno je danas razriješena misterija i klub iz grada Romea i Julije na svom zvaničnom sajtu objavio je da je klub raskinuo ugovor sa Kasanom.

"Helas Verona zvanično potvrđuje da je sporazumno prekinuta saradnja sa Antoniom Kasanom", kratko je saopšteno sa "Bentegodija".

Nekada sjajni golgeter, koji je prije 15 dana napunio 35 godina, od 2015. odigrao je samo jedan takmičarski meč, i to u dresu Sampdorije.

Bivši reprezentativac Italije (39 utakmica, 19 golova) proslavio se nastupajući za Romu, dok je poprilično dubok trag ostavio u rodnom Bariju, te kasnije u Sampdoriji i Parmi. Između ostalog, nosio je dres Real Madrida, Milana i Intera.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar