Опа, Интер! Пуче и Бајерн пред њим!

Друга победа "неразура" и други пораз Бајерна у оквиру летњег Купа шампиона.  Бајернов ужас против клубова из Милана: Едер се два пута поклонио - Интер лагано победио! Млади српски нападач Милош Пантовић заменио Француза до краја меча, што потврђује да у Минхену озбиљно рачунају на њега.

Фудбал 27.07.2017 | 17:45
Опа, Интер! Пуче и Бајерн пред њим!
Изненађење на Националном стадиону у Сингапуру: Бајерн - Интер 0:2 (0:2)!

Тим Лућана Спалетија славио је још једну победу у мечевима Купа шампиона, након "минималца" против Лиона у Нанђингу, док је Бајерн после 0:4 против Милана и 3:2 против Челсија уписао други пораз.

Занимљиво је да су Баварци изгубили иако су у Сингапуру већ одиграли једну утакмицу, па је самим тим требало да буду боље адаптирани на услове.

"Неразури" су тријумфовали головима Едера Мартинса, који је у 8. и 30. минуту ударцима главом савладао голмана Свена Улрајха.

Код првог поготка му је са десне стране асистирао Антонио Кандрева, а други асистент био је Иван Перишић, који је одлично прошао по левом боку и "заврнуо" лопту на петерац.

Бајернова експедиција враћа се после овог меча у Немачку, док Интеру остаје још дуел са Челсијем, у суботу на истом стадиону.



Шта је са Бајерном и клубовима из Милана? Након што потучени до ногу у утакмици с Миланом, изабраници Карла Анчелотијапоражени су и од Интера са прилично лаганих 2:0 (2:0).

Поред још једног неугодног пораза, Баварци су и у другом мечу с миланским великанима остали без једног играча. Против Милана је то био Хуан Бернат, док је данас сличну судбину, такође на истеку пола часа игре доживео Франк Рибери.

Ипак, пре тога је оба гола на утакмици, на прилично сличан начин постигао расположени Едер Мартинс. Била су то два изузетно прецизна центаршута, прво Антонија Кандреве, а потом иИвана Першића, које је Бразилац ударцима главом проследио у противничку мрежу.

Повређеног Француза на терену је заменио млади српски нападач Милош Пантовић, најбољи стрелац другог тима минхенског великана из прошле сезоне, чиме су у славном клубу још једном потврдили да озбиљно рачунају на њега у будућности.

Бајерн је у другом полувремену успео донекле да измени ситуацију на терену, али не и да дође до гола који би можда и пореметио концепцију игре коју је поставио Лучано Спалети. Ипак, у неколико наврата то није пошло за ногом Томасу Милеру.

Спалети је са друге стране показао да би могао да успостави ред и поредак у овом тиму Интера, чије су линије тима углавном доста добро стајале током свих 90 минута игре.

БАЈЕРН МИНХЕН – ИНТЕР 0:2
/Едер Мартинс 8, 30/

БАЈЕРН МИНХЕН (4-2-3-1): Улрих – Рафиња (од 46. Фредл), Геце, Хумелс (од 46. Хави Мартинез), Алаба – Дорш, Толисо (од 46. Санчес) – Коман, Родригез (од 46. Милер), Рибери – Геце.

ИНТЕР (4-2-3-1): Хандановић – Д'Амброзио, Шкринар, Миранда, Нагатомо – Кондогбија, Валеро (од 66. Гаљардини) – Кандрева (од 65. Бијабијани), Жоао Марио (од 66. Брозовић), Перишић – Едер.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар