Opa, Inter! Puče i Bajern pred njim!

Druga pobeda "nerazura" i drugi poraz Bajerna u okviru letnjeg Kupa šampiona.  Bajernov užas protiv klubova iz Milana: Eder se dva puta poklonio - Inter lagano pobedio! Mladi srpski napadač Miloš Pantović zamenio Francuza do kraja meča, što potvrđuje da u Minhenu ozbiljno računaju na njega.

Fudbal 27.07.2017 | 17:45
Opa, Inter! Puče i Bajern pred njim!
Iznenađenje na Nacionalnom stadionu u Singapuru: Bajern - Inter 0:2 (0:2)!

Tim Lućana Spaletija slavio je još jednu pobedu u mečevima Kupa šampiona, nakon "minimalca" protiv Liona u Nanđingu, dok je Bajern posle 0:4 protiv Milana i 3:2 protiv Čelsija upisao drugi poraz.

Zanimljivo je da su Bavarci izgubili iako su u Singapuru već odigrali jednu utakmicu, pa je samim tim trebalo da budu bolje adaptirani na uslove.

"Nerazuri" su trijumfovali golovima Edera Martinsa, koji je u 8. i 30. minutu udarcima glavom savladao golmana Svena Ulrajha.

Kod prvog pogotka mu je sa desne strane asistirao Antonio Kandreva, a drugi asistent bio je Ivan Perišić, koji je odlično prošao po levom boku i "zavrnuo" loptu na peterac.

Bajernova ekspedicija vraća se posle ovog meča u Nemačku, dok Interu ostaje još duel sa Čelsijem, u subotu na istom stadionu.



Šta je sa Bajernom i klubovima iz Milana? Nakon što potučeni do nogu u utakmici s Milanom, izabranici Karla Ančelotijaporaženi su i od Intera sa prilično laganih 2:0 (2:0).

Pored još jednog neugodnog poraza, Bavarci su i u drugom meču s milanskim velikanima ostali bez jednog igrača. Protiv Milana je to bio Huan Bernat, dok je danas sličnu sudbinu, takođe na isteku pola časa igre doživeo Frank Riberi.

Ipak, pre toga je oba gola na utakmici, na prilično sličan način postigao raspoloženi Eder Martins. Bila su to dva izuzetno precizna centaršuta, prvo Antonija Kandreve, a potom iIvana Peršića, koje je Brazilac udarcima glavom prosledio u protivničku mrežu.

Povređenog Francuza na terenu je zamenio mladi srpski napadač Miloš Pantović, najbolji strelac drugog tima minhenskog velikana iz prošle sezone, čime su u slavnom klubu još jednom potvrdili da ozbiljno računaju na njega u budućnosti.

Bajern je u drugom poluvremenu uspeo donekle da izmeni situaciju na terenu, ali ne i da dođe do gola koji bi možda i poremetio koncepciju igre koju je postavio Lučano Spaleti. Ipak, u nekoliko navrata to nije pošlo za nogom Tomasu Mileru.

Spaleti je sa druge strane pokazao da bi mogao da uspostavi red i poredak u ovom timu Intera, čije su linije tima uglavnom dosta dobro stajale tokom svih 90 minuta igre.

BAJERN MINHEN – INTER 0:2
/Eder Martins 8, 30/

BAJERN MINHEN (4-2-3-1): Ulrih – Rafinja (od 46. Fredl), Gece, Humels (od 46. Havi Martinez), Alaba – Dorš, Toliso (od 46. Sančes) – Koman, Rodrigez (od 46. Miler), Riberi – Gece.

INTER (4-2-3-1): Handanović – D'Ambrozio, Škrinar, Miranda, Nagatomo – Kondogbija, Valero (od 66. Galjardini) – Kandreva (od 65. Bijabijani), Žoao Mario (od 66. Brozović), Perišić – Eder.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar