Партизан продао Михајловића!

Крилни фудбалер иде у Херенвен за 1,7 милиона евра, рекао је за "Информер" Милош Вазура.  

Фудбал 27.07.2017 | 17:00
Партизан продао Михајловића!
Михајловић одлази из Партизана за 1.700.000 евра! Крилни нападач Партизана Немања Михајловић требало би да пређе у холандски Херенвен, преноси "Моззарт спорт".

На помолу је и четврти милионски трансфер Партизана у летњем прелазном року. Трећи кад је реч о одласцима. После Николе Миленковића (5.100.000 евра) и Душана Влаховића(1.500.000) продатих Фјорентини (штопер отишао одмах, нападач остао на позајмици док не постане пунолетан), Партизан је близу да у иностранство пошаље и – Немању Михајловића.

За крилног везисту црно-белих интересовање је показао Херенвен и веома је конкретан у намери да га одведе у Холандију. Представници овог клуба већ трећи дан бораве у Београду, преговарају са челницима српског првака и како је речено МОЗЗАРТ Спорту, остали су детаљи до реализације посла.

Томе у прилог и податак да је крилни везиста данас путује за Холандију и да се само чека да прође лекарске прегледе, после чега ће уговор са чланом Ередивизије бити озваничен.

Херенвен је на сто ставио понуду вредну 1.700.000 евра на име обештећења за доскорашњег члана младе репрезентације. То је новац који је задовољио апетите Партизана чији су челници понуду прихватили. Поготово ако се има у виду да је Михајловићпре две године, у последњим сатима прлеазног рока августа 2015, стигао из Рада за 200.000 евра. То значи да му је цена, захваљујући играма за црно-беле порасла осам и по пута.

Комплетан посао завршио је генерални директор Милош Вазура. У среду је разговарао разговарао са делегацијом из Холандије (присутном у уторак и на мечу са Олимпијакосом), преговори су настављени данас и како се може чути требало би да буду финиширани у петак. Партизан је покушао да добије и проценте од следеће продаје Немање Михајловића (Херенвен није хтео), али је зато договорена што повољнија динамика исплате обештећења,
"Све смо се договорили са људима из Херенвена. Неца данас иде на прегледе и ако све буде у реду потписаће уговор. Партизан ће добити 1.700.000 на име обештећења, а тај новац ће стизати у ратама до следећег јуна", предочио је за наш портал Милош Вазура, директор црно-белих.

Трансфером Немање Михајловића у Херенвен црно-бели ће практично „покрити“ долазакСејдубе Суме, пошто су се обавезали да у наредне две године исплате Словану 1.650.000 евра за обештећење. Делује као добар посао.

А и холандска лига делује као савршена за играча Михајловићевог потенцијала и начина игре. Поготово што је реч о Херенвену, заступнику фомрације 4-3-3, где би популарном Нецибило намењено место левог крила у крајње офанзивној поставци.

И још нешто: уколико се трансфер у Херенвен реализује Немања Михајловић би постао трећи најскупље плаћен играч клуба у последњих седам година. Обештећење за Баса Доста(Хераклес, 2010) било је 2.750.000 евра, а за Арбера Зенелија (Елфсборг, 2015) 1.950.000 евра. Партизанова „седмица“ је одмах иза њих.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар