Плаћен 300.000, одиграо седам минута и ОДЕ!

Милан Павков се вратио у Ниш! Нападач завршио мисију у Љутице Богдана!

Фудбал 29.07.2017 | 15:00
Плаћен 300.000, одиграо седам минута и ОДЕ!
Две званичне утакмице, седам одиграних минута и нула голова. То је шестомесечни учинак Милана Павкова у Црвеној звезди. Високи нападач, који је еуфорично најављивани током зимског прелазног рока и у чије ангажовање је утрошено 300.00 евра завршио је мисију у највећем српском клубу, преноси Спортски журнал.

Он ће се вратити у Раднички што је потврдио и градоначелник Ниша Дарко Булатовић. Иако је најављиван као велико појачање Павковније успео да се избори за пристојну минутажу у Црвеној звезди.

После доласка Боаћија пао је у други план, а трансфер Александра Пешића из Тулуза само је потврдио да ће некадашњи члан Војводине тешко добијати шансу у званичним мечевима. Тим пре што црвено-бели на позицији центарфора имају и талентоване клинце Вању Вучићевића и Дејана Јовељића.

О Павкову се више причало због висине трансфера, него због учинка на терену. Нишлије су одмах након што је почела пролећна сезона претиле да ће тужити Црвену звезду због тога што касни са исплатом обештећења... Црвено-бели су уплатили једну рату од 100.000 евра, али касније се месецима није причало о новцу.

Такође, ни сада није јасно да ли Павков отишао у Раднички на позајмицу или је раскинуо сарадњу са црвено-белима.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар