Plaćen 300.000, odigrao sedam minuta i ODE!

Milan Pavkov se vratio u Niš! Napadač završio misiju u Ljutice Bogdana!

Fudbal 29.07.2017 | 15:00
Plaćen 300.000, odigrao sedam minuta i ODE!
Dve zvanične utakmice, sedam odigranih minuta i nula golova. To je šestomesečni učinak Milana Pavkova u Crvenoj zvezdi. Visoki napadač, koji je euforično najavljivani tokom zimskog prelaznog roka i u čije angažovanje je utrošeno 300.00 evra završio je misiju u najvećem srpskom klubu, prenosi Sportski žurnal.

On će se vratiti u Radnički što je potvrdio i gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Iako je najavljivan kao veliko pojačanje Pavkovnije uspeo da se izbori za pristojnu minutažu u Crvenoj zvezdi.

Posle dolaska Boaćija pao je u drugi plan, a transfer Aleksandra Pešića iz Tuluza samo je potvrdio da će nekadašnji član Vojvodine teško dobijati šansu u zvaničnim mečevima. Tim pre što crveno-beli na poziciji centarfora imaju i talentovane klince Vanju Vučićevića i Dejana Joveljića.

O Pavkovu se više pričalo zbog visine transfera, nego zbog učinka na terenu. Nišlije su odmah nakon što je počela prolećna sezona pretile da će tužiti Crvenu zvezdu zbog toga što kasni sa isplatom obeštećenja... Crveno-beli su uplatili jednu ratu od 100.000 evra, ali kasnije se mesecima nije pričalo o novcu.

Takođe, ni sada nije jasno da li Pavkov otišao u Radnički na pozajmicu ili je raskinuo saradnju sa crveno-belima.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar