Прија: Брена ми је као мајка

Александра Пријовић не крије да јој је Лепа Брена једна од главних узданица у животу.

Србија 27.07.2017 | 07:52
Прија: Брена ми је као мајка
Откако је у вези са Филипом Живојиновићем, Прија је у центру пажње медија, али тврди да није успешна само захваљујући блиској вези са Бренином породицом већ да се за своје место на естради изборила својим радом.

''Увек имам Бренину подршку, од самог почетка. Рекла сам више пута да ми је огромна подршка и да ме увек саветује као мајка. Ипак, да би неко имао озбиљну каријеру није довољно да само да новинари пишу да је у вези са неким или шта ради... Првенствено су песме разлог зашто публика воли некога. Мислим да мене моја публика заиста воли. Све што се писало у медијима је допринело на неки начин, али сматрам да су џабе све рекламе овога света ако немаш песме и ако те публика не воли'', сматра Пријовићева, која негира да постоје проблеми у вези са Филипом.



Све је у реду са нама. Увек је и било. Никада није било никаквих проблема - тврди Прија за „Ало!” иако су сви приметили да у последње време нису качили заједничке фотографије по друштвеним мрежама, што је некад био случај.

Ипак, Александра не одустаје од приче да је све у реду, а, како каже, управо су се вратили са одмора, на којем су се дивно провели.



''Одлично нам је било, прелепо смо се провели. Ја сам се баш одморила и припремила за предстојеће наступе'', каже Пријовићева, која је љубав мало ставила у други план, бар док траје лето.

''Радим цело лето, то ми је сада прво у плану. После ћу размишљати о другим стварима'', рекла је Пријовићева и истакла да има озбиљне, дугорочне планове кад је каријера у питању.

''Упознала сам недавно Антониса Ремоса, била ми је баш част што сам упознала једну од највећих грчких звезда. Никад се не зна шта ће од тога испасти. Упознали смо се, па ћемо видети како ће даље ићи'', рекла нам је Прија и додала да обожава грчке песме, па није немогуће да неки од наредних албума буде у том фазону.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар