Prija: Brena mi je kao majka

Aleksandra Prijović ne krije da joj je Lepa Brena jedna od glavnih uzdanica u životu.

Srbija 27.07.2017 | 07:52
Prija: Brena mi je kao majka
Otkako je u vezi sa Filipom Živojinovićem, Prija je u centru pažnje medija, ali tvrdi da nije uspešna samo zahvaljujući bliskoj vezi sa Breninom porodicom već da se za svoje mesto na estradi izborila svojim radom.

''Uvek imam Breninu podršku, od samog početka. Rekla sam više puta da mi je ogromna podrška i da me uvek savetuje kao majka. Ipak, da bi neko imao ozbiljnu karijeru nije dovoljno da samo da novinari pišu da je u vezi sa nekim ili šta radi... Prvenstveno su pesme razlog zašto publika voli nekoga. Mislim da mene moja publika zaista voli. Sve što se pisalo u medijima je doprinelo na neki način, ali smatram da su džabe sve reklame ovoga sveta ako nemaš pesme i ako te publika ne voli'', smatra Prijovićeva, koja negira da postoje problemi u vezi sa Filipom.



Sve je u redu sa nama. Uvek je i bilo. Nikada nije bilo nikakvih problema - tvrdi Prija za „Alo!” iako su svi primetili da u poslednje vreme nisu kačili zajedničke fotografije po društvenim mrežama, što je nekad bio slučaj.

Ipak, Aleksandra ne odustaje od priče da je sve u redu, a, kako kaže, upravo su se vratili sa odmora, na kojem su se divno proveli.



''Odlično nam je bilo, prelepo smo se proveli. Ja sam se baš odmorila i pripremila za predstojeće nastupe'', kaže Prijovićeva, koja je ljubav malo stavila u drugi plan, bar dok traje leto.

''Radim celo leto, to mi je sada prvo u planu. Posle ću razmišljati o drugim stvarima'', rekla je Prijovićeva i istakla da ima ozbiljne, dugoročne planove kad je karijera u pitanju.

''Upoznala sam nedavno Antonisa Remosa, bila mi je baš čast što sam upoznala jednu od najvećih grčkih zvezda. Nikad se ne zna šta će od toga ispasti. Upoznali smo se, pa ćemo videti kako će dalje ići'', rekla nam je Prija i dodala da obožava grčke pesme, pa nije nemoguće da neki od narednih albuma bude u tom fazonu.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar