Супруга спријечила Леонарда да оде код Мамића?!

Легенда загребачког Динама била је спремна да напуни касу Партизана, али. . .

Фудбал 27.07.2017 | 13:45
Супруга спријечила Леонарда да оде код Мамића?!
Бивши фудбалер, тренер и функционер загребачког Динама, сада тренер Ал Аина из Уједињених Арапских Емирата, Зоран Мамић, био је спреман да појача буџет ФК Партизан за шест милиона евра.

Према информацијама до којих је дошао загребачки "Вечерњи лист", тај посао пропао је јер супруга бразилског аса, Леонарда, није желела да живи у Абу Дабију (!?).

"Бивши Динамов тренер желио је довести Бразилца Леонарда из Партизана, али је трансфер пропао. Наиме, у посљедњем тренутку уплела се Леонардова супруга и рекле је - не! Мамићев клуб понудио је српском прваку шест милијуна еура", пише "Вечерњи лист".

У којој мери су ове информације поуздане, тешко је рећи, јер се Леонардо у међувремену нашао у озбиљним преговорима са још једним тимом са Блиског Истока, Ал Ахлијем из саудијског града Џеде, који има четири милиона становника, али који по квалитету живота и комодитету које нуди и не може да се пореди са светском метрополом, Абу Дабијем.

Другим речима, уколико супруга траженог фудбалера Партизана, која је заједно с њиховим сином дошла прошлог лета да живи у Београду, има нешто против селидбе у Абу Даби - имала би и против одласка у Џеду.

Могуће је да је Мамић пронашао начин да објасни због чега се трансфер није догодио или му је, једноставно, речено да је то конкретан разлог.

У међувремену, у Џеди и даље чекају фудбалера за којег верују да је у уторак увече последњи пут носио црно-бели дрес и да ће ове недеље појачати екипу тренера Сергеја Реброва.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар