Supruga spriječila Leonarda da ode kod Mamića?!

Legenda zagrebačkog Dinama bila je spremna da napuni kasu Partizana, ali. . .

Fudbal 27.07.2017 | 13:45
Supruga spriječila Leonarda da ode kod Mamića?!
Bivši fudbaler, trener i funkcioner zagrebačkog Dinama, sada trener Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Zoran Mamić, bio je spreman da pojača budžet FK Partizan za šest miliona evra.

Prema informacijama do kojih je došao zagrebački "Večernji list", taj posao propao je jer supruga brazilskog asa, Leonarda, nije želela da živi u Abu Dabiju (!?).

"Bivši Dinamov trener želio je dovesti Brazilca Leonarda iz Partizana, ali je transfer propao. Naime, u posljednjem trenutku uplela se Leonardova supruga i rekle je - ne! Mamićev klub ponudio je srpskom prvaku šest milijuna eura", piše "Večernji list".

U kojoj meri su ove informacije pouzdane, teško je reći, jer se Leonardo u međuvremenu našao u ozbiljnim pregovorima sa još jednim timom sa Bliskog Istoka, Al Ahlijem iz saudijskog grada Džede, koji ima četiri miliona stanovnika, ali koji po kvalitetu života i komoditetu koje nudi i ne može da se poredi sa svetskom metropolom, Abu Dabijem.

Drugim rečima, ukoliko supruga traženog fudbalera Partizana, koja je zajedno s njihovim sinom došla prošlog leta da živi u Beogradu, ima nešto protiv selidbe u Abu Dabi - imala bi i protiv odlaska u Džedu.

Moguće je da je Mamić pronašao način da objasni zbog čega se transfer nije dogodio ili mu je, jednostavno, rečeno da je to konkretan razlog.

U međuvremenu, u Džedi i dalje čekaju fudbalera za kojeg veruju da je u utorak uveče poslednji put nosio crno-beli dres i da će ove nedelje pojačati ekipu trenera Sergeja Rebrova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar