Монако: Завршена распродаја!

Монако ставио вето на Фабиња и Лемара, нови уговор за Мбапеа! Лоше вести за Арсенал, Реал, ПСЖ, Манчестер Јунајтед, Манчестер Сити. . .

Фудбал 29.07.2017 | 22:00
Монако: Завршена распродаја!
Отишли су Бернардо Силва, Тјемуе Бакајоко и Бенжамин Менди за скоро 150.000.000 евра, али изгледа да је ту стављена тачка што се тиче распродаје Монакових младих звезда овог лета. Тако бар тврди директор клуба Вадим Васиљев који је данас причао о ситуацији са осталим фудбалерима који су тражена роба попут Мбапеа, Фабиња и Лемара.

Васиљев каже да нема намеру да продаје преостале младе асове и да је свака од досадашњих продаја урађена плански. На вести да је Реал Мадрид понудио 180.000.000 евра за Мбапеа и да је Монако пристао, Васиљев је одговорио речима да сперталентовани нападач преговара о новом уговору.

„Тренутно смо у процесу преговора о новом уговору. Могу да вам гарантујем да тренутно не постоји договор са било којим клубом око Мбапеа“, рекао је Васиљев.

Арсенал спрема и трећу понуду за Тому Лемара, Манчестер Јунајтед, ПСЖ и Атлетико хоћже Фабиња, али Васиљев ставља вето на њихове одласке.

„Све кључне играче које смо желели да завршимо, успели смо да их задржимо. Фабињо остаје, он је наш главни играч на средини терена. Лемар остаје јер је огроман таленат и један од кључних фудбалера без којих не можемо“, рекао је Монаков челник.

Да ли је ово само подизање цене или заиста намера да се потпуно на распадне шампионски тим Кнежева, коначан одговор ћемо добити 31. августа када се завршава прелазни рок.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес)

Коментари / 0

Оставите коментар