Monako: Završena rasprodaja!

Monako stavio veto na Fabinja i Lemara, novi ugovor za Mbapea! Loše vesti za Arsenal, Real, PSŽ, Mančester Junajted, Mančester Siti. . .

Fudbal 29.07.2017 | 22:00
Monako: Završena rasprodaja!
Otišli su Bernardo Silva, Tjemue Bakajoko i Benžamin Mendi za skoro 150.000.000 evra, ali izgleda da je tu stavljena tačka što se tiče rasprodaje Monakovih mladih zvezda ovog leta. Tako bar tvrdi direktor kluba Vadim Vasiljev koji je danas pričao o situaciji sa ostalim fudbalerima koji su tražena roba poput Mbapea, Fabinja i Lemara.

Vasiljev kaže da nema nameru da prodaje preostale mlade asove i da je svaka od dosadašnjih prodaja urađena planski. Na vesti da je Real Madrid ponudio 180.000.000 evra za Mbapea i da je Monako pristao, Vasiljev je odgovorio rečima da spertalentovani napadač pregovara o novom ugovoru.

„Trenutno smo u procesu pregovora o novom ugovoru. Mogu da vam garantujem da trenutno ne postoji dogovor sa bilo kojim klubom oko Mbapea“, rekao je Vasiljev.

Arsenal sprema i treću ponudu za Tomu Lemara, Mančester Junajted, PSŽ i Atletiko hoćže Fabinja, ali Vasiljev stavlja veto na njihove odlaske.

„Sve ključne igrače koje smo želeli da završimo, uspeli smo da ih zadržimo. Fabinjo ostaje, on je naš glavni igrač na sredini terena. Lemar ostaje jer je ogroman talenat i jedan od ključnih fudbalera bez kojih ne možemo“, rekao je Monakov čelnik.

Da li je ovo samo podizanje cene ili zaista namera da se potpuno na raspadne šampionski tim Kneževa, konačan odgovor ćemo dobiti 31. avgusta kada se završava prelazni rok.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images)

Komentari / 0

Ostavite komentar