Да ли је најзад дошло вријеме за Лазара и Виолу?!

Фјорентина је напунила касу, цена је 18. 000. 000 евра!

Фудбал 29.07.2017 | 08:00
Да ли је најзад дошло вријеме за Лазара и Виолу?!
Није га било на азијској турнеји, нема га ни на списку играча које је Јирген Клоп повео у Немачку (Ливерпул учествује на Ауди купу с Бајерном, Атлетико Мадридом и Наполијем), па је извесно да ће Лазар Марковић напустити Енфилд Роуд, а ново име на списку заинтересованих клубова је - Фјорентина.

Информацију да Виола жели српског репрезентативцау етар је пустила Мелиса Реди, новинарка из Ливерпула, што упућује на закључак да има добре изворе у клубу. Још кад се зна да Љубичасти дуго облећу око Маркеца и да су га тражили зимус, те да је спортски директорПантело Корвино у сјајним пословиним односима са Лазаревим менаџером, Фалијем Рамаданијем, посао делује известан. С тим што би требало утврдити по којој формули.

Црвени захтевају 18.000.000 евра и желе да продају Лазара Марковића. У обзир не долази позајмица. Фјорентина је добро напунила касу овог лета, продајама Федерика Бернардескија Јувентусу за 40.000.000 евра, Јосипа Иличића Аталанти за 5.500.000 евра,Борхе Валера Интеру за исти новац, а још 24.000.000 ће леђи на рачун од договореног тансфера Матијаса Весина међу Неразуре.

Добра стартна основа за куповину. Исход преговора чекају Марко Силва и Вотфорд, затим челници Лестера, а ван Енглеске се последње помињело да би Марковић могао у Бешикташ.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар