Da li je najzad došlo vrijeme za Lazara i Violu?!

Fjorentina je napunila kasu, cena je 18. 000. 000 evra!

Fudbal 29.07.2017 | 08:00
Da li je najzad došlo vrijeme za Lazara i Violu?!
Nije ga bilo na azijskoj turneji, nema ga ni na spisku igrača koje je Jirgen Klop poveo u Nemačku (Liverpul učestvuje na Audi kupu s Bajernom, Atletiko Madridom i Napolijem), pa je izvesno da će Lazar Marković napustiti Enfild Roud, a novo ime na spisku zainteresovanih klubova je - Fjorentina.

Informaciju da Viola želi srpskog reprezentativcau etar je pustila Melisa Redi, novinarka iz Liverpula, što upućuje na zaključak da ima dobre izvore u klubu. Još kad se zna da Ljubičasti dugo obleću oko Markeca i da su ga tražili zimus, te da je sportski direktorPantelo Korvino u sjajnim poslovinim odnosima sa Lazarevim menadžerom, Falijem Ramadanijem, posao deluje izvestan. S tim što bi trebalo utvrditi po kojoj formuli.

Crveni zahtevaju 18.000.000 evra i žele da prodaju Lazara Markovića. U obzir ne dolazi pozajmica. Fjorentina je dobro napunila kasu ovog leta, prodajama Federika Bernardeskija Juventusu za 40.000.000 evra, Josipa Iličića Atalanti za 5.500.000 evra,Borhe Valera Interu za isti novac, a još 24.000.000 će leđi na račun od dogovorenog tansfera Matijasa Vesina među Nerazure.

Dobra startna osnova za kupovinu. Ishod pregovora čekaju Marko Silva i Votford, zatim čelnici Lestera, a van Engleske se poslednje pominjelo da bi Marković mogao u Bešiktaš.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar