Видео: Миха још скида паучину!

Класа је вечна – Миха се поигравао са Вањом! Синиша Михајловић показао је на тренингу Торина да и са 48 година може "као од шале" погађати мрежу голмана.  Српски тренер са клупе Торина, Синиша Михајловић, показао је да још није заборавио како се изводе слободни ударци који су били његов заштитни знак у играчкој каријери.

Фудбал 28.07.2017 | 10:00
Видео: Миха још скида паучину!
Међу стативама се налазио српски чувар мреже, Вања Милинковић-Савић, а Миха му није дао нити једну шансу да одбрани његов ударац.

Прослављени фудбалер три пута је шутирао са скоро истог места и сваки од удараца је завршио у горњем десном углу.



На тренингу "бикова" Михајловић је са ивице казненог простора гађао три пута и сваки пут погодио испод мјеста гдје се спајају пречка и статива за невјерицу и осмијехе младог српског чувара мреже Вање Милинковић-Савића.

Додуше, није постајала препрека у виду живог зида, али утисак је да би лопте завршила иза голманових леђа и да је постојао. 

Некадашњи репрезентативац Југославије је у каријери остао рекордер по броју постигнутих голова у Серији А (28) играјући за Рому, Сампдорију, Лацио и Интер.

У дресу "небеско-плавих" из Рима уписао је и прави подвиг - против Сампдорије (5:2) 1998. године је уписао и хет-трик из слободних удараца.



Извор: Мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар