Video: Miha još skida paučinu!

Klasa je večna – Miha se poigravao sa Vanjom! Siniša Mihajlović pokazao je na treningu Torina da i sa 48 godina može "kao od šale" pogađati mrežu golmana.  Srpski trener sa klupe Torina, Siniša Mihajlović, pokazao je da još nije zaboravio kako se izvode slobodni udarci koji su bili njegov zaštitni znak u igračkoj karijeri.

Fudbal 28.07.2017 | 10:00
Video: Miha još skida paučinu!
Među stativama se nalazio srpski čuvar mreže, Vanja Milinković-Savić, a Miha mu nije dao niti jednu šansu da odbrani njegov udarac.

Proslavljeni fudbaler tri puta je šutirao sa skoro istog mesta i svaki od udaraca je završio u gornjem desnom uglu.



Na treningu "bikova" Mihajlović je sa ivice kaznenog prostora gađao tri puta i svaki put pogodio ispod mjesta gdje se spajaju prečka i stativa za nevjericu i osmijehe mladog srpskog čuvara mreže Vanje Milinković-Savića.

Doduše, nije postajala prepreka u vidu živog zida, ali utisak je da bi lopte završila iza golmanovih leđa i da je postojao. 

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je u karijeri ostao rekorder po broju postignutih golova u Seriji A (28) igrajući za Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter.

U dresu "nebesko-plavih" iz Rima upisao je i pravi podvig - protiv Sampdorije (5:2) 1998. godine je upisao i het-trik iz slobodnih udaraca.



Izvor: Mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar