Цуне сахрањен уз звуке виолине

Опело Предрагу Цунету Гојковићу почело је у 14. 30 у цркви на Новом гробљу, а сахрана је почела у 15 часова. Сахрањен је уз звуке виолине и познату мелодију "Кафу ми драга испеци".

Србија 26.07.2017 | 15:57
Цуне сахрањен уз звуке виолине
Међу бројним окупљеним пријатељима, родбином и поштоваоцима дела преминулог певача су глумци Иван Бекјарев, Горан Султановић, министар спољних послова Ивица Дачић...



На сахрани у Алеји заслужних грађана, на гробу се веома емотивно обратила Цунетова ћерка, глумица Катарина Гојковић.

- Размисљам синоћ како да почнем. Ти и ја већ пет дана водимо нечујни разговор. Кажес ми буди јака због маме, НатаШе, Мие, Сергеја и мене. И јесмо тата. Кажес имао си све. И јеси тата. А најваЖније имао си породицу. Роје се слике у глави: детињство, мама и ти плесете, деца смех... мисли прекида звоно телефона. Људи из целог света плачу, ми њих тешимо. Да, тата, био си велики човек. Враћам се нашем нечујном разговору, јер је са тобом Он и знам да те нечујно води. Колико год да си урадио за свој народ и своју земљу мало је какав си био према нама. Хвала ти тата сто си живео часно. Путуј са богом и анђелима и видимо се једног дана - рекла је Катарина Гојковић.

Предраг Гојковић Цуне покопан је затим уз звуке виолине и познату мелодију "Кафу ми драга испеци".

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Поштовалац

26.07.2017 14:18

Мир пепелу великану и легенди српског рода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

26.07.2017 20:00

Почивај у миру легендо.

ОДГОВОРИТЕ