Cune sahranjen uz zvuke violine

Opelo Predragu Cunetu Gojkoviću počelo je u 14. 30 u crkvi na Novom groblju, a sahrana je počela u 15 časova. Sahranjen je uz zvuke violine i poznatu melodiju "Kafu mi draga ispeci".

Srbija 26.07.2017 | 15:57
Cune sahranjen uz zvuke violine
Među brojnim okupljenim prijateljima, rodbinom i poštovaocima dela preminulog pevača su glumci Ivan Bekjarev, Goran Sultanović, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić...Na sahrani u Aleji zaslužnih građana, na grobu se veoma emotivno obratila Cunetova ćerka, glumica Katarina Gojković.

- Razmisljam sinoć kako da počnem. Ti i ja već pet dana vodimo nečujni razgovor. Kažes mi budi jaka zbog mame, NataŠe, Mie, Sergeja i mene. I jesmo tata. Kažes imao si sve. I jesi tata. A najvaŽnije imao si porodicu. Roje se slike u glavi: detinjstvo, mama i ti plesete, deca smeh... misli prekida zvono telefona. Ljudi iz celog sveta plaču, mi njih tešimo. Da, tata, bio si veliki čovek. Vraćam se našem nečujnom razgovoru, jer je sa tobom On i znam da te nečujno vodi. Koliko god da si uradio za svoj narod i svoju zemlju malo je kakav si bio prema nama. Hvala ti tata sto si živeo časno. Putuj sa bogom i anđelima i vidimo se jednog dana - rekla je Katarina Gojković.

Predrag Gojković Cune pokopan je zatim uz zvuke violine i poznatu melodiju "Kafu mi draga ispeci".

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Поштовалац

26.07.2017 16:18

Мир пепелу великану и легенди српског рода.

ODGOVORITE
Name

Mladen

26.07.2017 22:00

Počivaj u miru legendo.

ODGOVORITE