Веза пукла због голишавих слика

Најзад је откривено зашто је пукла веза Аце Лукаса и Браниславе Пашајлије.

Србија 26.07.2017 | 12:09
Веза пукла због голишавих слика
Аца је Браниславу оставио због експлицитних фотографија.

Певач је полудео када су непознати људи почели да му шаљу ране радове његове девојке...

''Лукас је данима добијао позиве са непознатог броја. Говорили су му да је Бранислава ку*ва, вређали су је и омаловажавали. Он се није много потресао, али када је добио слике на којима је гола, потпуно је одлепио'', каже извор "Информера" близак Пашајлији и додаје да је сцена биладраматична:

''Лукас је потпуно одлепио када је видео како се она кречи на тим фоткама. Почео је да урла на њу: "Уништићеш ми каријеру! Сада ће да пишу да ми је девојка старлета! Како те, бре, није срамота?! Гледај на шта личиш на овим сликама! И Соња ће да ми се смеје!" Свашта јој је рекао. Бранислава је плакала, није могла да дође себи'', преноси саговорник.

Ове фотографије су настале пре неколико година. Пашајлија их је слала свом садашњем дечку, а након што је постала позната због везе са Лукасом, слике су масовно почеле да се деле међу њеним суграђанима у Лозници.

Лукас је био веома нервозан када га је "Информер" позвао за коментар:

''Шта ме, бре, брига за то?! Шта хоћете?! Скините ми се више с ку*ца! Лепо узмите ваша седла и скините се са моје кичме, не могу више да вас поднесем. Хоћу, бре, да пијем кафу, а да ме ви не прекидате!'', рекао је Лукас.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Фотке

26.07.2017 16:24

Ацо, дај да и ми видимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија .

26.07.2017 16:39

Барем је имала ста да показе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар

28.07.2017 11:18

Ацо, ЦАР си! Увек сам веровала у тебе, мајке ми. Надји себи неку нормалну без пластике и сличица. Момцима као ти импонују добре девојке. Знам да је тешко, али има их још. Срећно ЦАРЕ.

ОДГОВОРИТЕ