Veza pukla zbog golišavih slika

Najzad je otkriveno zašto je pukla veza Ace Lukasa i Branislave Pašajlije.

Srbija 26.07.2017 | 12:09
Veza pukla zbog golišavih slika
Aca je Branislavu ostavio zbog eksplicitnih fotografija.

Pevač je poludeo kada su nepoznati ljudi počeli da mu šalju rane radove njegove devojke...

''Lukas je danima dobijao pozive sa nepoznatog broja. Govorili su mu da je Branislava ku*va, vređali su je i omalovažavali. On se nije mnogo potresao, ali kada je dobio slike na kojima je gola, potpuno je odlepio'', kaže izvor "Informera" blizak Pašajliji i dodaje da je scena biladramatična:

''Lukas je potpuno odlepio kada je video kako se ona kreči na tim fotkama. Počeo je da urla na nju: "Uništićeš mi karijeru! Sada će da pišu da mi je devojka starleta! Kako te, bre, nije sramota?! Gledaj na šta ličiš na ovim slikama! I Sonja će da mi se smeje!" Svašta joj je rekao. Branislava je plakala, nije mogla da dođe sebi'', prenosi sagovornik.

Ove fotografije su nastale pre nekoliko godina. Pašajlija ih je slala svom sadašnjem dečku, a nakon što je postala poznata zbog veze sa Lukasom, slike su masovno počele da se dele među njenim sugrađanima u Loznici.

Lukas je bio veoma nervozan kada ga je "Informer" pozvao za komentar:

''Šta me, bre, briga za to?! Šta hoćete?! Skinite mi se više s ku*ca! Lepo uzmite vaša sedla i skinite se sa moje kičme, ne mogu više da vas podnesem. Hoću, bre, da pijem kafu, a da me vi ne prekidate!'', rekao je Lukas.

Izvor: Alo

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Fotke

26.07.2017 16:24

Aco, daj da i mi vidimo.

ODGOVORITE
Name

Sarajlija .

26.07.2017 16:39

Barem je imala sta da pokaze .

ODGOVORITE
Name

Car

28.07.2017 11:18

Aco, CAR si! Uvek sam verovala u tebe, majke mi. Nadji sebi neku normalnu bez plastike i sličica. Momcima kao ti imponuju dobre devojke. Znam da je teško, ali ima ih još. Srećno CARE.

ODGOVORITE