Отровао жену јер га је тукла!

Док полиција и тужилаштво и даље истражују случај тровање О. Д. (44) из једног села крај Лесковца, мештани сумњају у њену тврдњу да ју је невенчани супруг Н. С. (49) натерао да попије етиол.

Србија 26.07.2017 | 11:45
Отровао жену јер га је тукла!
Наиме, случај је откривен у понедељак, након што је О. Д. у болници затражила лекарску помоћ. Она је полицији, коју су лекари позвали, рекла да ју је супруг под претњом натерао да попије етиол, након чега је ухапшен.



Мештани тог села сумњају у причу О. Д. јер је, према њиховим казивањима, права жртва супруг Н. С.

''Он покушао да је отрује? Ма хајте, молим вас. Знате ли да он није смео да писне од ње? Још се по селу препричава сцена од пре три-четри године, када га је она претукла коцем. Били су на свадби и Н. С. је био весео. Одједном је устала О. Д., зграбила га за руку и рекла: „Полази кући.“ Успут је извукла колац и њиме га је тукла. Он ју је молио да престане, али је била неумољива'', прича њихов познаник.

Према његовим речима, данима су се шалили са Н. С. због батина које је добио, а и он са њима.

''Једноставно, такав је њихов живот. Жена је двапут већа и јача од њега и стално су се свађали. Често га је тукла! Због тога није смео да писне, чисто сумњам да ју је натерао да попије тај отров. Ко ће знати шта је ту било, не желим да огрешим душу. Надам се да ће полиција ускоро открити шта се у њиховој кући тачно десило. Познајући њу, ништа ме не би изненадило, али није на мени да утврђујем шта се тачно догодило. Знам само да сам га недавно видео и да је био добро „нашминкан”. Шалио сам се са њим и питао да ли га је О. Д. пропустила кроз шаке, на шта се насмејао и дао потврдан одговор'', испричао је њихов познаник.

Мештани села у једном се слажу - Н. С. је вредан и радан надничар и никада није био агресиван, док му је супруга мало прека и отресита.

Љубоморна жена

Невенчани пар Н. С. и О. Д. више од 20 година живи заједно и мештани села напомињу да је О. Д. веома љубоморна.

''Комшија Н. С., коме је лице било у крастама, причао ми је да му је она бацила неку киселину. Рекао је да га је нека жена звала да јој помогне, али његова О. Д. је помислила на нешто друго, па га је тако казнила. Знате, овде се свашта прича, па тако када О. Д. стане да разговара с другим мушкарцем, одмах се развијају теорије о прељуби, односно распредају беседе да је шарена '', рекао је старији мештанин тог села.

''Ма, бре, више нико није обраћао пажњу на то шта они раде. Готово свакодневно се из њихове куће чула вриска. Једноставно, тако живе. Иако су обоје надничари, права сиротиња, труде се и у томе успевају да петоро деце изведу на прави пут. Село свашта прича, али чињеница је да га је она тукла. Данас га претуче, а сутра се воле'', каже једна жена.

Извор: Ало


Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Р

26.07.2017 10:36

Грађани, власт,цркво и сви надлежни изађите ван и затварање, радите шта знате видите ли да се води специјални рат ликвидације под плаштом насиља у породици.Ово се може слободно навести увод у грађански рат на чијем челу је Тв ,,Наша,, ,, Курир,, ,, Ратко Фемиц,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

26.07.2017 11:09

Јел ти добро пријатељу? Не ваља спавати поред отвореног прозора...