Otrovao ženu jer ga je tukla!

Dok policija i tužilaštvo i dalje istražuju slučaj trovanje O. D. (44) iz jednog sela kraj Leskovca, meštani sumnjaju u njenu tvrdnju da ju je nevenčani suprug N. S. (49) naterao da popije etiol.

Srbija 26.07.2017 | 11:45
Otrovao ženu jer ga je tukla!
Naime, slučaj je otkriven u ponedeljak, nakon što je O. D. u bolnici zatražila lekarsku pomoć. Ona je policiji, koju su lekari pozvali, rekla da ju je suprug pod pretnjom naterao da popije etiol, nakon čega je uhapšen.



Meštani tog sela sumnjaju u priču O. D. jer je, prema njihovim kazivanjima, prava žrtva suprug N. S.

''On pokušao da je otruje? Ma hajte, molim vas. Znate li da on nije smeo da pisne od nje? Još se po selu prepričava scena od pre tri-četri godine, kada ga je ona pretukla kocem. Bili su na svadbi i N. S. je bio veseo. Odjednom je ustala O. D., zgrabila ga za ruku i rekla: „Polazi kući.“ Usput je izvukla kolac i njime ga je tukla. On ju je molio da prestane, ali je bila neumoljiva'', priča njihov poznanik.

Prema njegovim rečima, danima su se šalili sa N. S. zbog batina koje je dobio, a i on sa njima.

''Jednostavno, takav je njihov život. Žena je dvaput veća i jača od njega i stalno su se svađali. Često ga je tukla! Zbog toga nije smeo da pisne, čisto sumnjam da ju je naterao da popije taj otrov. Ko će znati šta je tu bilo, ne želim da ogrešim dušu. Nadam se da će policija uskoro otkriti šta se u njihovoj kući tačno desilo. Poznajući nju, ništa me ne bi iznenadilo, ali nije na meni da utvrđujem šta se tačno dogodilo. Znam samo da sam ga nedavno video i da je bio dobro „našminkan”. Šalio sam se sa njim i pitao da li ga je O. D. propustila kroz šake, na šta se nasmejao i dao potvrdan odgovor'', ispričao je njihov poznanik.

Meštani sela u jednom se slažu - N. S. je vredan i radan nadničar i nikada nije bio agresivan, dok mu je supruga malo preka i otresita.

Ljubomorna žena

Nevenčani par N. S. i O. D. više od 20 godina živi zajedno i meštani sela napominju da je O. D. veoma ljubomorna.

''Komšija N. S., kome je lice bilo u krastama, pričao mi je da mu je ona bacila neku kiselinu. Rekao je da ga je neka žena zvala da joj pomogne, ali njegova O. D. je pomislila na nešto drugo, pa ga je tako kaznila. Znate, ovde se svašta priča, pa tako kada O. D. stane da razgovara s drugim muškarcem, odmah se razvijaju teorije o preljubi, odnosno raspredaju besede da je šarena '', rekao je stariji meštanin tog sela.

''Ma, bre, više niko nije obraćao pažnju na to šta oni rade. Gotovo svakodnevno se iz njihove kuće čula vriska. Jednostavno, tako žive. Iako su oboje nadničari, prava sirotinja, trude se i u tome uspevaju da petoro dece izvedu na pravi put. Selo svašta priča, ali činjenica je da ga je ona tukla. Danas ga pretuče, a sutra se vole'', kaže jedna žena.

Izvor: Alo


Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

R

26.07.2017 10:36

Građani, vlast,crkvo i svi nadležni izađite van i zatvaranje, radite šta znate vidite li da se vodi specijalni rat likvidacije pod plaštom nasilja u porodici.Ovo se može slobodno navesti uvod u građanski rat na čijem čelu je Tv ,,Naša,, ,, Kurir,, ,, Ratko Femic,,

ODGOVORITE
Name

@r

26.07.2017 11:09

Jel ti dobro prijatelju? Ne valja spavati pored otvorenog prozora...