Лазар Марковић остаје на Острву?!

Ливерпул је спреман да га прода, а два клуба из Енглеске показала су интересовање да доведу српског играча. Да ли ће се договорити око обештећења?

Фудбал 27.07.2017 | 21:00
Лазар Марковић остаје на Острву?!
Лазар Марковић може полако да пакује кофере. Менаџер Ливерпула Јирген Клоп отворено је поручио да клуб намерава да прода српског фудбалера овог лета.

Марковић је играо за Ливерпул у првој припремној утакмици против Тренмера, али је изостављен са списка екипе за турнеју по Хонгконгу.

Ако је судити према писању медија са Острва, Лазар неће далеко. Наиме, за њега су заинтересовани енглески клубови. Пре свих Хал сити, у чијим је редовима провео претходну полусезону на позајмици.

"Дејли стар" и "Сан" пишу да је осим Хал ситија, који ће играти у Чемпионшипу у предстојећој сезони, српског играча заинтересован да доведе и премијерлигаш Вотфорд.

Нови менаџер Вотфорда Марко Силва волео би Марковића да види у својој екипи после сарадње у Халу. Та два клуба, наводно, су спремна да издвоје девет милиона евра за трансфер Марковића, иако је Ливерпул одредио обештећење од 14,5 милиона евра.

Марковић је пре три године из Бенфике прешао у Ливерпул, за који је одиграо само 34 утакмице у свим такмичењима. У међувремену играо је као позајмљени играч "црвених" у Фенербахчеу, Спортингу и Халу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар