Lazar Marković ostaje na Ostrvu?!

Liverpul je spreman da ga proda, a dva kluba iz Engleske pokazala su interesovanje da dovedu srpskog igrača. Da li će se dogovoriti oko obeštećenja?

Fudbal 27.07.2017 | 21:00
Lazar Marković ostaje na Ostrvu?!
Lazar Marković može polako da pakuje kofere. Menadžer Liverpula Jirgen Klop otvoreno je poručio da klub namerava da proda srpskog fudbalera ovog leta.

Marković je igrao za Liverpul u prvoj pripremnoj utakmici protiv Trenmera, ali je izostavljen sa spiska ekipe za turneju po Hongkongu.

Ako je suditi prema pisanju medija sa Ostrva, Lazar neće daleko. Naime, za njega su zainteresovani engleski klubovi. Pre svih Hal siti, u čijim je redovima proveo prethodnu polusezonu na pozajmici.

"Dejli star" i "San" pišu da je osim Hal sitija, koji će igrati u Čempionšipu u predstojećoj sezoni, srpskog igrača zainteresovan da dovede i premijerligaš Votford.

Novi menadžer Votforda Marko Silva voleo bi Markovića da vidi u svojoj ekipi posle saradnje u Halu. Ta dva kluba, navodno, su spremna da izdvoje devet miliona evra za transfer Markovića, iako je Liverpul odredio obeštećenje od 14,5 miliona evra.

Marković je pre tri godine iz Benfike prešao u Liverpul, za koji je odigrao samo 34 utakmice u svim takmičenjima. U međuvremenu igrao je kao pozajmljeni igrač "crvenih" u Fenerbahčeu, Sportingu i Halu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar