ЛШ: Састав Олимпијакоса за Партизан је...

Олимпијакос са једним шпицем, Вуковић једина дилема, Еменике неспреман! Хаси морао да прави рокаду у одбрани.

Фудбал 25.07.2017 | 14:15
ЛШ: Састав Олимпијакоса за Партизан је...
Опрезно, али са жељом да победи и осигура мирнији реванш у Пиреју. Том филозофијом очигледно се води тренер Бесник Хаси пред први окршај са Партизаном у трећем колу квалификација за Лигу шампиона.

А како објашњавају колеге из грчких медија, једина Хасијева дилема у овом тренутку је да ли да у стартну поставу уврсти и српског дефанзивца Јагоша Вуковића.

У овом тренутку чини се да је реалнија варијанта да Вуковић не буде у тиму. Он тренутно није најспремнији и то је разлог због којег га Хаси не види у стартној постави.

Због тога је тренер грчког шампиона ближи одлуци да из везног реда на место штопера прекомандује репрезентативца Тогоа, Алексиса Ромаоа којем је основна позиција задњи везни.

Последично томе, место другог задњег везног у сутрашњем тиму добиће Манолис Сиопсис. Прва виолина на овој позицији биће новајлија из пољске Легије Вадис Ођиђа Офое.

Друга Хасијева варијанта је да се ипак определи за Вуковића, а то би значило да се Ромаовраћа у везни ред, односно да Сиопсис иде на клупу.

Такође, једини нападач у стартној постави требало би да буде Ел Фарду Бен, репрезентативац Коморских острва. Хаси се определио за њега јер највеће појачање у прелазном року, Емануел Еменике физички још није спреман.

Иначе, иза Бена у маневру ће играти тројица - Колумбијац Фелипе Пардо, заменик капитенаКостас Фортунис и немачки интернационалац српског порекла Марко Марин.

Меч на стадиону у Хумској игра се од 20.45. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар