LŠ: Sastav Olimpijakosa za Partizan je...

Olimpijakos sa jednim špicem, Vuković jedina dilema, Emenike nespreman! Hasi morao da pravi rokadu u odbrani.

Fudbal 25.07.2017 | 14:15
LŠ: Sastav Olimpijakosa za Partizan je...
Oprezno, ali sa željom da pobedi i osigura mirniji revanš u Pireju. Tom filozofijom očigledno se vodi trener Besnik Hasi pred prvi okršaj sa Partizanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

A kako objašnjavaju kolege iz grčkih medija, jedina Hasijeva dilema u ovom trenutku je da li da u startnu postavu uvrsti i srpskog defanzivca Jagoša Vukovića.

U ovom trenutku čini se da je realnija varijanta da Vuković ne bude u timu. On trenutno nije najspremniji i to je razlog zbog kojeg ga Hasi ne vidi u startnoj postavi.

Zbog toga je trener grčkog šampiona bliži odluci da iz veznog reda na mesto štopera prekomanduje reprezentativca Togoa, Aleksisa Romaoa kojem je osnovna pozicija zadnji vezni.

Posledično tome, mesto drugog zadnjeg veznog u sutrašnjem timu dobiće Manolis Siopsis. Prva violina na ovoj poziciji biće novajlija iz poljske Legije Vadis Ođiđa Ofoe.

Druga Hasijeva varijanta je da se ipak opredeli za Vukovića, a to bi značilo da se Romaovraća u vezni red, odnosno da Siopsis ide na klupu.

Takođe, jedini napadač u startnoj postavi trebalo bi da bude El Fardu Ben, reprezentativac Komorskih ostrva. Hasi se opredelio za njega jer najveće pojačanje u prelaznom roku, Emanuel Emenike fizički još nije spreman.

Inače, iza Bena u manevru će igrati trojica - Kolumbijac Felipe Pardo, zamenik kapitenaKostas Fortunis i nemački internacionalac srpskog porekla Marko Marin.

Meč na stadionu u Humskoj igra se od 20.45. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar