Варди: Не кајем се што сам одбио Арсенал!

Нападач Лестер Ситија Џејми Варди нема намеру да још напусти "лисице".

Фудбал 28.07.2017 | 14:00
Варди: Не кајем се што сам одбио Арсенал!
Варди је обележио претпрошлу сезону у којој је као најбољи стрелац Премијер лиге предводио Лестер до сензационалне титуле.

Имао је прошлог лета понуду коју би ретко ко одбио, али је он рекао "не" великом Арсеналу.

"Не жалим ни због чега. Донео сам неколико сјајних одлука у животу. Откако сам овде прошли смо све од борбе за опстанак преко титуле до средине табеле. Ко зна, можда нас чека још једна сјајна сезона. Видећемо какви су планови клуба, које су амбиције, а посветићемо се максимално томе", рекао је Варди.

Прошла сезоне је била изузетно турбулентна за "лисице", били су у зони испадања, па отпустили менаџера који их је довео до трона Клаудија Ранијерија, а Варди је са 24 спао на 16 голова.

"Желим да постигнем више голова него прошле сезоне. То је само на мени. Морам да обезбедим редовно место у тиму и редовне голове", рекао је нападач Лестера који мора да размишља и о месту у репрезентацији Енглеске на Светском првенству следећег лета.

И овог лета се о њему и Ријаду Махрезу доста спекулише када је у питању њихова будућност у Лестеру.

"То су само писања новина, то се дешава у овом делу сезону увек. Ријада шетају лево, десно у средину, али колико знамо нема понуда и он тренира исто као у протеклих неколико година", закључио је Варди.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар