Vardi: Ne kajem se što sam odbio Arsenal!

Napadač Lester Sitija Džejmi Vardi nema nameru da još napusti "lisice".

Fudbal 28.07.2017 | 14:00
Vardi: Ne kajem se što sam odbio Arsenal!
Vardi je obeležio pretprošlu sezonu u kojoj je kao najbolji strelac Premijer lige predvodio Lester do senzacionalne titule.

Imao je prošlog leta ponudu koju bi retko ko odbio, ali je on rekao "ne" velikom Arsenalu.

"Ne žalim ni zbog čega. Doneo sam nekoliko sjajnih odluka u životu. Otkako sam ovde prošli smo sve od borbe za opstanak preko titule do sredine tabele. Ko zna, možda nas čeka još jedna sjajna sezona. Videćemo kakvi su planovi kluba, koje su ambicije, a posvetićemo se maksimalno tome", rekao je Vardi.

Prošla sezone je bila izuzetno turbulentna za "lisice", bili su u zoni ispadanja, pa otpustili menadžera koji ih je doveo do trona Klaudija Ranijerija, a Vardi je sa 24 spao na 16 golova.

"Želim da postignem više golova nego prošle sezone. To je samo na meni. Moram da obezbedim redovno mesto u timu i redovne golove", rekao je napadač Lestera koji mora da razmišlja i o mestu u reprezentaciji Engleske na Svetskom prvenstvu sledećeg leta.

I ovog leta se o njemu i Rijadu Mahrezu dosta spekuliše kada je u pitanju njihova budućnost u Lesteru.

"To su samo pisanja novina, to se dešava u ovom delu sezonu uvek. Rijada šetaju levo, desno u sredinu, ali koliko znamo nema ponuda i on trenira isto kao u proteklih nekoliko godina", zaključio je Vardi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar