Сбербанка добила највише оцјене

Сбербанк дигитални сервиси су добили највишу оцјену и међународно признање у Русији од стране магазина Глобал Финанце. То је мјесечни магазин Глобал Финанце, који је основан 1987. године и од тада важи за један од водећих свјетских пословних магазина. Сваке године Глобал Финанце бира најбоље финансијске институције широм свијета. Признања које додјељује магазин Глобал Финанце представљају признат и поуздан стандард изврсности.

Република Српска 24.07.2017 | 15:57
Сбербанка добила највише оцјене
Сбербанк је освојила три номинације у Централној и источној Европи у категоријама: “Најбоље плаћање рачуна”, “Најбоља апликација мобилног банкарства”, те “Најбоље СМС банкарство”.

Алеxандер Торбакхов, замјеник предсједника Извршног одбора Сбербанк, је овим поводом изјавио: “Наши дигитални производи се редовно препознају као најбољи на тржиштима на којима је Сбербанк присутна. Наши клијенти очекују од нас да им пружамо дигиталне сервисе у складу са свјетским стандардима па чак и да превазиђемо њихова очекивања.”

Као саставни дио своје анализе, Глобал Финанце узима у обзир квантитативне факторе као и субјективне критеријуме. Објективни критеријуми укључују аквизицију клијената који користе дигиталне сервисе, повећање базе клијената, функционалности дигиталних производа и стратегију сервиса, развој нових пословних области и иновативних сервиса. Субјективни критеријуми укључују мишљење аналитичара, банкарских савјетника и других свјетских стручњака из области ове професије.

Сбербанк а.д. Бања Лука развија у складу са стандардима и дигиталном стратегијом групације понуду дигиталних сервиса, а детаљне информације о истима се могу пронаћи на интернет страници www.сбербанкбл.ба, саопштено је из Сбербанке.

(БН) 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

модрицанин

24.07.2017 15:04

Исисавање готовине из Рафинерија Брод И Модрица.Као Балкан инвестмент банка за Бирац.

ОДГОВОРИТЕ