Sberbanka dobila najviše ocjene

Sberbank digitalni servisi su dobili najvišu ocjenu i međunarodno priznanje u Rusiji od strane magazina Global Finance. To je mjesečni magazin Global Finance, koji je osnovan 1987. godine i od tada važi za jedan od vodećih svjetskih poslovnih magazina. Svake godine Global Finance bira najbolje finansijske institucije širom svijeta. Priznanja koje dodjeljuje magazin Global Finance predstavljaju priznat i pouzdan standard izvrsnosti.

Republika Srpska 24.07.2017 | 15:57
Sberbanka dobila najviše ocjene
Sberbank je osvojila tri nominacije u Centralnoj i istočnoj Evropi u kategorijama: “Najbolje plaćanje računa”, “Najbolja aplikacija mobilnog bankarstva”, te “Najbolje SMS bankarstvo”.

Alexander Torbakhov, zamjenik predsjednika Izvršnog odbora Sberbank, je ovim povodom izjavio: “Naši digitalni proizvodi se redovno prepoznaju kao najbolji na tržištima na kojima je Sberbank prisutna. Naši klijenti očekuju od nas da im pružamo digitalne servise u skladu sa svjetskim standardima pa čak i da prevaziđemo njihova očekivanja.”

Kao sastavni dio svoje analize, Global Finance uzima u obzir kvantitativne faktore kao i subjektivne kriterijume. Objektivni kriterijumi uključuju akviziciju klijenata koji koriste digitalne servise, povećanje baze klijenata, funkcionalnosti digitalnih proizvoda i strategiju servisa, razvoj novih poslovnih oblasti i inovativnih servisa. Subjektivni kriterijumi uključuju mišljenje analitičara, bankarskih savjetnika i drugih svjetskih stručnjaka iz oblasti ove profesije.

Sberbank a.d. Banja Luka razvija u skladu sa standardima i digitalnom strategijom grupacije ponudu digitalnih servisa, a detaljne informacije o istima se mogu pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, saopšteno je iz Sberbanke.

(BN) 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

modricanin

24.07.2017 15:04

Isisavanje gotovine iz Rafinerija Brod I Modrica.Kao Balkan investment banka za Birac.

ODGOVORITE