Трамп се стиди најмлађе кћерке

Шеф Беле куће Доналд Трамп ретко прича о својој млађој ћерки Тифани (23), коју је добио у браку са глумицом Марлом Мејплс (53). Многи мисле да ју је запоставио јер није лепа као Иванка (35).

Свијет 24.07.2017 | 15:50
Трамп се стиди најмлађе кћерке
Амерички председник Доналд Трамп крије своју најмлађу ћерку Тифани (23), пишу страни медији. Тифани се до сада само неколико пута појавила у јавности, а Трамп је никад не спомиње, због чега многи сумњају да је се стиди јер није лепа као његова мезимица и омиљена ћерка Иванка (35), коју води свуда са собом.

Према наводима британског таблоида "Сан", Тифани је Трампова заборављена ћерка, са којом он готово да нема никакав однос.

- Трамп је добио Тифани 1993. у вези са америчком глумицом Марлом Мејплс (53). Када је чуо да је Мејплсова трудна, тражио је од ње да абортира. Пошто је глумица одлучила да задржи трудноћу, они су се венчали два месеца након што се Тифани родила и у браку су били око шест година, до 1999. Међутим, Трамп је осећао да му је дете наметнуто, због чега није ни изградио близак однос са Тифани - објавио је "Сан".



"Мајка ме је одгајила као самохрани родитељ. Веома сам патила и осећала се одбачено", казала је Тифани Трамп у интервјуу Опри Винфри.

Лист додаје да су се након развода Марла и Тифани преселиле у Калифорнију. Зато је најмлађа Трампова ћерка ретко виђала оца и своју полубраћу Трампа Џуниора и Ерика и полусестру Иванку, који су са Доналдом живели у Њујорку.

- Некад је пролазило и по годину дана а да Тифани није видела оца. Зато је у интервјуу који је дала Опри Винфри казала да ју је мајка одгајила као самохрани родитељ. Она је веома патила и осећала да ју је отац одбацио, али Трамп није марио за то. Многи су чак сматрали да је Трамп одбацио Тифани јер није ни упола лепа као његова омиљена ћерка Иванка - објавио је магазин.

За разлику од остале деце, Тифани се током Трампове предизборне кампање појавила само неколико пута. Ситуација се није променила ни након што је он изабран за шефа Беле куће, па је Тифани и сада остала запостављена. Она је ових дана усликана далеко од очију јавности са мајком Марлом на једној јахти у околини италијанског острва Капри. Тамо ужива у сунцу и пливању, пре него што се врати на факултет. Пре одмора на јахти она је неколико недеља обилазила европске градове са дечком Росом.

Док Тифани нема никакву улогу у администрацији свог оца, њена старија полусестра Иванка не раздваја се од Трампа. Она је постала његова саветница и путује на све службене састанке са њим. Иванка је чак заменила оца на самиту Г-20 и причала са другим светским лидерима док је он имао билатералне састанке. Трамп је са Иванком одувек био близак и она му је омиљено дете. Чак су га поједини медији оптуживали за инцест и причали да је заљубљен у ћерку и да са њом има непримерен однос.



Млађа ћерка Доналда Трампа Тифани (23) не подноси своју старију сестру Иванку и јако је љубоморна на њу, пише амерички лист "Венити фер".
- Тифани зна да је Иванка Трампова омиљена ћерка. Он то чак и не крије. Зато много завиди старијој сестри и криви је за свој лош однос са оцем - навео је лист.

(Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бансхее

24.07.2017 16:12

Сто јест јест, не слици ни на једно родитеља. Ових 4 са славенском крви су љепси! Реално гледано!

ОДГОВОРИТЕ