Tramp se stidi najmlađe kćerke

Šef Bele kuće Donald Tramp retko priča o svojoj mlađoj ćerki Tifani (23), koju je dobio u braku sa glumicom Marlom Mejpls (53). Mnogi misle da ju je zapostavio jer nije lepa kao Ivanka (35).

Svijet 24.07.2017 | 15:50
Tramp se stidi najmlađe kćerke
Američki predsednik Donald Tramp krije svoju najmlađu ćerku Tifani (23), pišu strani mediji. Tifani se do sada samo nekoliko puta pojavila u javnosti, a Tramp je nikad ne spominje, zbog čega mnogi sumnjaju da je se stidi jer nije lepa kao njegova mezimica i omiljena ćerka Ivanka (35), koju vodi svuda sa sobom.

Prema navodima britanskog tabloida "San", Tifani je Trampova zaboravljena ćerka, sa kojom on gotovo da nema nikakav odnos.

- Tramp je dobio Tifani 1993. u vezi sa američkom glumicom Marlom Mejpls (53). Kada je čuo da je Mejplsova trudna, tražio je od nje da abortira. Pošto je glumica odlučila da zadrži trudnoću, oni su se venčali dva meseca nakon što se Tifani rodila i u braku su bili oko šest godina, do 1999. Međutim, Tramp je osećao da mu je dete nametnuto, zbog čega nije ni izgradio blizak odnos sa Tifani - objavio je "San".



"Majka me je odgajila kao samohrani roditelj. Veoma sam patila i osećala se odbačeno", kazala je Tifani Tramp u intervjuu Opri Vinfri.

List dodaje da su se nakon razvoda Marla i Tifani preselile u Kaliforniju. Zato je najmlađa Trampova ćerka retko viđala oca i svoju polubraću Trampa Džuniora i Erika i polusestru Ivanku, koji su sa Donaldom živeli u Njujorku.

- Nekad je prolazilo i po godinu dana a da Tifani nije videla oca. Zato je u intervjuu koji je dala Opri Vinfri kazala da ju je majka odgajila kao samohrani roditelj. Ona je veoma patila i osećala da ju je otac odbacio, ali Tramp nije mario za to. Mnogi su čak smatrali da je Tramp odbacio Tifani jer nije ni upola lepa kao njegova omiljena ćerka Ivanka - objavio je magazin.

Za razliku od ostale dece, Tifani se tokom Trampove predizborne kampanje pojavila samo nekoliko puta. Situacija se nije promenila ni nakon što je on izabran za šefa Bele kuće, pa je Tifani i sada ostala zapostavljena. Ona je ovih dana uslikana daleko od očiju javnosti sa majkom Marlom na jednoj jahti u okolini italijanskog ostrva Kapri. Tamo uživa u suncu i plivanju, pre nego što se vrati na fakultet. Pre odmora na jahti ona je nekoliko nedelja obilazila evropske gradove sa dečkom Rosom.

Dok Tifani nema nikakvu ulogu u administraciji svog oca, njena starija polusestra Ivanka ne razdvaja se od Trampa. Ona je postala njegova savetnica i putuje na sve službene sastanke sa njim. Ivanka je čak zamenila oca na samitu G-20 i pričala sa drugim svetskim liderima dok je on imao bilateralne sastanke. Tramp je sa Ivankom oduvek bio blizak i ona mu je omiljeno dete. Čak su ga pojedini mediji optuživali za incest i pričali da je zaljubljen u ćerku i da sa njom ima neprimeren odnos.



Mlađa ćerka Donalda Trampa Tifani (23) ne podnosi svoju stariju sestru Ivanku i jako je ljubomorna na nju, piše američki list "Veniti fer".
- Tifani zna da je Ivanka Trampova omiljena ćerka. On to čak i ne krije. Zato mnogo zavidi starijoj sestri i krivi je za svoj loš odnos sa ocem - naveo je list.

(Informer)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Banshee

24.07.2017 16:12

Sto jest jest, ne slici ni na jedno roditelja. Ovih 4 sa slavenskom krvi su ljepsi! Realno gledano!

ODGOVORITE