Ђукић поставио услов Леонарду...!

Само један начин да се Бразилац врати у тим!

Фудбал 24.07.2017 | 18:45
Ђукић поставио услов Леонарду...!
Статус Леонарда да Силве Созе одавно је попримио обрисе латиноамеричке сапунице. Најновија епизода гласи:

„Извињење, па повратак у првих 11“.

Тек уколико се јавно, свим играчима, извини за понашање од петка, кад је одбио да тренира - због чега није ни играо против Мачве на првенственој премијери - један од најбољих играча Партизана ће стећи право да конкурише за први сусрет трећег кола квалификација за Лигу шампиона, против Олимпијакоса (уторак, 20.45).

То је Леонарду ставио до знања шеф струке Мирослав Ђукић, који је у прошлости знао да решава „затегнуте“ ситуације.

„Леонардо није био у саставу, јер се није појавио на последњем тренингу. Да би поново конкурисао за тим потребно је да се прво извини саиграчима“, јасан је у поруци Ђукић, чије речи преноси Политика.

Сам Леонардо је изостанак са дуела са Шапчанима покушао да оправда наводним болом у примицачу, али је и Ђукић одмах после утакмице рекао да левокрилни везиста није повређен, што је касније потврдио и клупски лекар, др Илија Росић.

Зато...

„Не бих желео да коментаришем његов потез, јер то није у мојој надлежности. Једноставно, као његовом тренеру, жао ми је што је до овога дошло. Нико у клубу не спори да се ради о великом фудбалеру, али да би неко био комплетна личност и да носи дрес Партизана, мора да има и људске квалитете“, додао је Мирослав Ђукић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар