Đukić postavio uslov Leonardu...!

Samo jedan način da se Brazilac vrati u tim!

Fudbal 24.07.2017 | 18:45
Đukić postavio uslov Leonardu...!
Status Leonarda da Silve Soze odavno je poprimio obrise latinoameričke sapunice. Najnovija epizoda glasi:

„Izvinjenje, pa povratak u prvih 11“.

Tek ukoliko se javno, svim igračima, izvini za ponašanje od petka, kad je odbio da trenira - zbog čega nije ni igrao protiv Mačve na prvenstvenoj premijeri - jedan od najboljih igrača Partizana će steći pravo da konkuriše za prvi susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Olimpijakosa (utorak, 20.45).

To je Leonardu stavio do znanja šef struke Miroslav Đukić, koji je u prošlosti znao da rešava „zategnute“ situacije.

„Leonardo nije bio u sastavu, jer se nije pojavio na poslednjem treningu. Da bi ponovo konkurisao za tim potrebno je da se prvo izvini saigračima“, jasan je u poruci Đukić, čije reči prenosi Politika.

Sam Leonardo je izostanak sa duela sa Šapčanima pokušao da opravda navodnim bolom u primicaču, ali je i Đukić odmah posle utakmice rekao da levokrilni vezista nije povređen, što je kasnije potvrdio i klupski lekar, dr Ilija Rosić.

Zato...

„Ne bih želeo da komentarišem njegov potez, jer to nije u mojoj nadležnosti. Jednostavno, kao njegovom treneru, žao mi je što je do ovoga došlo. Niko u klubu ne spori da se radi o velikom fudbaleru, ali da bi neko bio kompletna ličnost i da nosi dres Partizana, mora da ima i ljudske kvalitete“, dodao je Miroslav Đukić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar