Милојевић: Лијепа утакмица за анализу...

Тренер Црвене звезде и поред убедљиве победе има шта да замери својим фудбалерима.

Фудбал 24.07.2017 | 13:45
Милојевић: Лијепа утакмица за анализу...
Сигурно и ефикасно фудбалери Црвене звезде почели су сезону у Суперлиги Србије и направили добру увертиру пред први дуел са Спартом из Прага у 3. колу квалификација за Лигу Европе, наредог четвртка у Београду.

Раднички из Ниша савладан је на стадиону Рајко Митић 3:0, али тренер Дејан Милојевић није у потпуности задовољан игром свог тима.

"Немам баш само речи задовољства... Свака част мојим играчима и играчима Радничког који су играли по овако тешком времену. Моја дилема је била колико ћемо успети да се одморимо од прошле утакмице... Била је ово лепа утакмица за анализу", изјавио је Милојевић пред камером ТВ Арена Спорт, а на питање зашто је у једном тренутку бурно реаговао крај аут-линије није желео да детаљише:

"Фудбал је жива игра. На нама је да смањимо грешке, било их је, а то ћу ја све да решим са својим играчима на тренингу".

На конференцији за медије, Милојевић је био нешто опширнији:

"Наши циљеви су увек велики, као шо сам и рекао пре утакмице. После исцрпљујуће утакмице у четвртак желео сам да видим ментално понашање мог тима, како ће се окренути ка домаћем првенству. Ово је једна професионална победа која је могла да се заврши са још више погодака. Било је доста добрих елемената, али има и доста тога да исправљамо".

Звездин тренер говорио је и предстојећем ривалу из Чешке.

"Верујте ми да сам јако штуре информације имао до сада. Утакмица против Радничког је била најважнија до овог тренутка. Почело је првенство, а знате традицију Звезде на старту... Све су то ствари које вас опомињу и говоре да будете опрезни. Након доброг меча у прошли четвртак (против Иртиша), потребно је то поновити. Битно је да имамо континуитет. Већ од сутра се спремамо за наредну утакмицу".

Тренер Радничког, Петер Пакулт, позвао је на стрпљење када је у питању игра његовог тима.

"Ми смо претрпели велике промене у самој екипи и морамо много да радимо. Морамо да нађемо замене за све оне старе играче који су напустили екипу, фали нам искуство. Видели смо да је Звезда већ у такмичарској форми, имају четири меча иза себе, отишли су много даље од нас што се тиче саме игре", констатовао је Аустријанац са клупе Нишлија.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар