Milojević: Lijepa utakmica za analizu...

Trener Crvene zvezde i pored ubedljive pobede ima šta da zameri svojim fudbalerima.

Fudbal 24.07.2017 | 13:45
Milojević: Lijepa utakmica za analizu...
Sigurno i efikasno fudbaleri Crvene zvezde počeli su sezonu u Superligi Srbije i napravili dobru uvertiru pred prvi duel sa Spartom iz Praga u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, naredog četvrtka u Beogradu.

Radnički iz Niša savladan je na stadionu Rajko Mitić 3:0, ali trener Dejan Milojević nije u potpunosti zadovoljan igrom svog tima.

"Nemam baš samo reči zadovoljstva... Svaka čast mojim igračima i igračima Radničkog koji su igrali po ovako teškom vremenu. Moja dilema je bila koliko ćemo uspeti da se odmorimo od prošle utakmice... Bila je ovo lepa utakmica za analizu", izjavio je Milojević pred kamerom TV Arena Sport, a na pitanje zašto je u jednom trenutku burno reagovao kraj aut-linije nije želeo da detaljiše:

"Fudbal je živa igra. Na nama je da smanjimo greške, bilo ih je, a to ću ja sve da rešim sa svojim igračima na treningu".

Na konferenciji za medije, Milojević je bio nešto opširniji:

"Naši ciljevi su uvek veliki, kao šo sam i rekao pre utakmice. Posle iscrpljujuće utakmice u četvrtak želeo sam da vidim mentalno ponašanje mog tima, kako će se okrenuti ka domaćem prvenstvu. Ovo je jedna profesionalna pobeda koja je mogla da se završi sa još više pogodaka. Bilo je dosta dobrih elemenata, ali ima i dosta toga da ispravljamo".

Zvezdin trener govorio je i predstojećem rivalu iz Češke.

"Verujte mi da sam jako šture informacije imao do sada. Utakmica protiv Radničkog je bila najvažnija do ovog trenutka. Počelo je prvenstvo, a znate tradiciju Zvezde na startu... Sve su to stvari koje vas opominju i govore da budete oprezni. Nakon dobrog meča u prošli četvrtak (protiv Irtiša), potrebno je to ponoviti. Bitno je da imamo kontinuitet. Već od sutra se spremamo za narednu utakmicu".

Trener Radničkog, Peter Pakult, pozvao je na strpljenje kada je u pitanju igra njegovog tima.

"Mi smo pretrpeli velike promene u samoj ekipi i moramo mnogo da radimo. Moramo da nađemo zamene za sve one stare igrače koji su napustili ekipu, fali nam iskustvo. Videli smo da je Zvezda već u takmičarskoj formi, imaju četiri meča iza sebe, otišli su mnogo dalje od nas što se tiče same igre", konstatovao je Austrijanac sa klupe Nišlija.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar