Прија у свађи са дјевером

Александра Пријовић посвађала се с дјевером Стефаном Живојиновићем, с којим је до јуче била у сјајним односима.

Србија 24.07.2017 | 12:41
Прија у свађи са дјевером
Како се сазнаје, до несугласица између Бренине снахе и старијег сина дошло је послије Пријиног наступа у Будви, на којем је Стефан био специјални гост и отпјевао нову пјесму „Друга лига“.

''Александра је након свирке инсистирала да продуже у ноћни провод у неки други клуб који ради до јутра, али дјевер ју је одбио, с оправдањем да је уморан и да му се спава. Прију је то баш погодило, јер је очекивала да заједно прославе успјешан наступ. Дигла је нос увријеђена'', открива извор.

Снаха и дјевер су се сутрадан избјегавали и то су видјели сви гости кафића у који су обоје дошли послије ручка.

''У локалу је већ с друштвом сједио продуцент „Гранда“ Жика Јакшић, наишла је Прија, поздравила се и села с њим. После неких двадесетак минута стигао је Стефан, који је пришао Јакшићу с раширеним рукама, изгрлили су се и изљубили. Примијетили смо да је Александри само климнуо главом у знак поздрава. Стефан и Жика су се смеиали и причали, а Прија је устала и отишла у други кафић, у који је ускоро дошао Филип. Њих двоје су остали да сједе тамо, а Стефан је отишао даље'', рекао је извор.

Стефан се ипак, прије него што се вратио за Београд, видио с Александром и Филипом како би се поздравио с њима, па је уједно и ријешио несугласице са снахом.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ста Да Казем ,

24.07.2017 12:32

Девер је пази ,да неби отисла у махуне ,роле таква су времена"никада се незна људи полуде преко ноци 'и ево ти белаја..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Министар

24.07.2017 14:04

Дјевер прави педро мали ал добро у моди је то данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ри си то пробао?

24.07.2017 14:49

Полубраца нису никад блиска. У овом цланку се назире да це мозда доци до промјене. Засто би њој требао Стефан? Мозда је њему незгодна да пармаци зену полубрату. Он ипак има неки морал и коцницу.