Prija u svađi sa djeverom

Aleksandra Prijović posvađala se s djeverom Stefanom Živojinovićem, s kojim je do juče bila u sjajnim odnosima.

Srbija 24.07.2017 | 12:41
Prija u svađi sa djeverom
Kako se saznaje, do nesuglasica između Brenine snahe i starijeg sina došlo je poslije Prijinog nastupa u Budvi, na kojem je Stefan bio specijalni gost i otpjevao novu pjesmu „Druga liga“.

''Aleksandra je nakon svirke insistirala da produže u noćni provod u neki drugi klub koji radi do jutra, ali djever ju je odbio, s opravdanjem da je umoran i da mu se spava. Priju je to baš pogodilo, jer je očekivala da zajedno proslave uspješan nastup. Digla je nos uvrijeđena'', otkriva izvor.

Snaha i djever su se sutradan izbjegavali i to su vidjeli svi gosti kafića u koji su oboje došli poslije ručka.

''U lokalu je već s društvom sjedio producent „Granda“ Žika Jakšić, naišla je Prija, pozdravila se i sela s njim. Posle nekih dvadesetak minuta stigao je Stefan, koji je prišao Jakšiću s raširenim rukama, izgrlili su se i izljubili. Primijetili smo da je Aleksandri samo klimnuo glavom u znak pozdrava. Stefan i Žika su se smeiali i pričali, a Prija je ustala i otišla u drugi kafić, u koji je uskoro došao Filip. Njih dvoje su ostali da sjede tamo, a Stefan je otišao dalje'', rekao je izvor.

Stefan se ipak, prije nego što se vratio za Beograd, vidio s Aleksandrom i Filipom kako bi se pozdravio s njima, pa je ujedno i riješio nesuglasice sa snahom.

Izvor: Alo

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Sta Da Kazem ,

24.07.2017 12:32

Dever je pazi ,da nebi otisla u mahune ,role takva su vremena"nikada se nezna ljudi polude preko noci 'i evo ti belaja..

ODGOVORITE
Name

Ministar

24.07.2017 14:04

Djever pravi pedro mali al dobro u modi je to danas.

ODGOVORITE
Name

I ri si to probao?

24.07.2017 14:49

Polubraca nisu nikad bliska. U ovom clanku se nazire da ce mozda doci do promjene. Zasto bi njoj trebao Stefan? Mozda je njemu nezgodna da parmaci zenu polubratu. On ipak ima neki moral i kocnicu.