Вазура: Не постоји проблем са Леонардом!

Играће у уторак! "Ја сам при становишту да је Леонардо играч за Европу, а не за арапски свет. Предочио сам му то и мислим да је схватио", рекао је функционер црно-белих.

Фудбал 24.07.2017 | 12:15
Вазура: Не постоји проблем са Леонардом!
У суботу није играо, у уторак хоће. Како сад ствари стоје, Леонардо да Силва Соза ће напрасно да „оздрави“ или да се смилује на захтеве клуба и биће на располагању стручном штабу Партизана за први сусрет трећег кола квалификација са Олимпијакосом.

То је последица састанка уприличеног данас, на коме је генерални директор црно-белих,Милош Вазура, предочио Бразилцу да је у обостраном интересу да се вишенедељна сага по питању статуса, макар привремено, оконча тако што ће, уместо да седи на трибинама или „виси“ на друштвеним мрежама, бити на терену.

Где је и најкориснији за тим.

"Све је у реду. Не постоји проблем са Леонардом. У свакодневној сам комуникацији са њим. Разговарали смо и данас. Сигурно ће бити у саставу у уторак вече. Наравно, уколико тренер Ђукић процени да му је потребан. То остављам струци“, рекао је Вазура за МОЗЗАРТ Спорт.

Незадовољство Леонарда обгледа се у чињеници да жели да наплати сезону у којој је постигао 24 првенствена гола. Партизан би да га сачува.

"Идеја је била да може да иде кад се заврше квалификације, али... Ко зна... Прелазни рок је жива ствар. Сваки дан се дешава нешто ново. Може сутра да стигне понуда која је сјајна и за њега и за клуб, а може да се деси да остане с нама још годину дана. Нико не може да гарантује ни прву, ни другу опцију. Битно је за Партизан да више нема клаузуле у вредности од 2.500.000 евра“.

Како се може чути, Леа из Саудијске Арабије маме понудом од 2.200.000 евра на име његове плате. С друге стране, у Хумској уверавају да званичан допис Ал Ахлија из Џеде још нису добили.

„Ја сам при становишту да је Леонардо играч за Европу, а не за арапски свет. Предочио сам му то и мислим да је схватио. Поготово што ће га против Олимпијакоса и у Београду и у Атини гледати на десетине менаџера и то му је прилика да се покаже, нама обезбеди одличан резултат, а себи још боље услове. Знам да је Арапима битно да што пре дође, али ми ниједну понуду за њега, у овом часу, немамо. Што не значи да их неће бити после двомеча“.

Директор Партизана је у закључку желео да нагласи још један детаљ.

"Леонардов одлазак није орочен. Јесте идеја била да га пустимо после квалификација, али ако уђемо у Лигу шампиона, ваљда је нормално да остане, да игра те велике утакмице, па да у јануару видимо шта даље? Уосталом, уговором је везан за нас још две године. Све разумем, нормално је да га многи зову, траже, али Партизан је тај који о свему одлучује. Уверавам навијаче да он не прави проблеме, а шта ће бити до краја прелазног рока, стварно, не могу да предвидим, јер је жива ствар у питању“, додао је Милош Вазура.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар