Vazura: Ne postoji problem sa Leonardom!

Igraće u utorak! "Ja sam pri stanovištu da je Leonardo igrač za Evropu, a ne za arapski svet. Predočio sam mu to i mislim da je shvatio", rekao je funkcioner crno-belih.

Fudbal 24.07.2017 | 12:15
Vazura: Ne postoji problem sa Leonardom!
U subotu nije igrao, u utorak hoće. Kako sad stvari stoje, Leonardo da Silva Soza će naprasno da „ozdravi“ ili da se smiluje na zahteve kluba i biće na raspolaganju stručnom štabu Partizana za prvi susret trećeg kola kvalifikacija sa Olimpijakosom.

To je posledica sastanka upriličenog danas, na kome je generalni direktor crno-belih,Miloš Vazura, predočio Brazilcu da je u obostranom interesu da se višenedeljna saga po pitanju statusa, makar privremeno, okonča tako što će, umesto da sedi na tribinama ili „visi“ na društvenim mrežama, biti na terenu.

Gde je i najkorisniji za tim.

"Sve je u redu. Ne postoji problem sa Leonardom. U svakodnevnoj sam komunikaciji sa njim. Razgovarali smo i danas. Sigurno će biti u sastavu u utorak veče. Naravno, ukoliko trener Đukić proceni da mu je potreban. To ostavljam struci“, rekao je Vazura za MOZZART Sport.

Nezadovoljstvo Leonarda obgleda se u činjenici da želi da naplati sezonu u kojoj je postigao 24 prvenstvena gola. Partizan bi da ga sačuva.

"Ideja je bila da može da ide kad se završe kvalifikacije, ali... Ko zna... Prelazni rok je živa stvar. Svaki dan se dešava nešto novo. Može sutra da stigne ponuda koja je sjajna i za njega i za klub, a može da se desi da ostane s nama još godinu dana. Niko ne može da garantuje ni prvu, ni drugu opciju. Bitno je za Partizan da više nema klauzule u vrednosti od 2.500.000 evra“.

Kako se može čuti, Lea iz Saudijske Arabije mame ponudom od 2.200.000 evra na ime njegove plate. S druge strane, u Humskoj uveravaju da zvaničan dopis Al Ahlija iz Džede još nisu dobili.

„Ja sam pri stanovištu da je Leonardo igrač za Evropu, a ne za arapski svet. Predočio sam mu to i mislim da je shvatio. Pogotovo što će ga protiv Olimpijakosa i u Beogradu i u Atini gledati na desetine menadžera i to mu je prilika da se pokaže, nama obezbedi odličan rezultat, a sebi još bolje uslove. Znam da je Arapima bitno da što pre dođe, ali mi nijednu ponudu za njega, u ovom času, nemamo. Što ne znači da ih neće biti posle dvomeča“.

Direktor Partizana je u zaključku želeo da naglasi još jedan detalj.

"Leonardov odlazak nije oročen. Jeste ideja bila da ga pustimo posle kvalifikacija, ali ako uđemo u Ligu šampiona, valjda je normalno da ostane, da igra te velike utakmice, pa da u januaru vidimo šta dalje? Uostalom, ugovorom je vezan za nas još dve godine. Sve razumem, normalno je da ga mnogi zovu, traže, ali Partizan je taj koji o svemu odlučuje. Uveravam navijače da on ne pravi probleme, a šta će biti do kraja prelaznog roka, stvarno, ne mogu da predvidim, jer je živa stvar u pitanju“, dodao je Miloš Vazura.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar